Декор для нігтів, набір слюда 4, 6 кольорів

Код продукту: 11973
Залишок на складі: немає в наявності
58 ₴
1,34 €
1,44 $
24 купили
24 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 804
Розміри
Довжина 13.00
Ширина 9.00
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів є невід'ємною частиною модного манікюру. Якщо ви хочете додати характеру та оригінальності своїм нігтям, то декор для нігтів - це саме те, що вам потрібно.

Новинка у світі декору для нігтів - набір слюда з 4 або 6 кольорами. Слюдовий декор надає нігтям елегантності та оригінальності. Використання слюди дає змогу зробити нігті яскравими та насиченими, тому що слюда має глибокі кольори та блискучу поверхню.

Набір слюда з 4 або 6 кольорами містить різні відтінки та допомагає створити гармонійний та ексклюзивний манікюр. Його дуже легко використовувати, додати слюдовий декор на нігті досить просто та швидко.

Є до нашого манікюру багато варіантів використання слюди. Можна окремо розфарбувати кожен нігть в різні кольори або ж зробити акцент на одному з нігтів та розмістити на ньому цілий складний декор.

Отже, якщо вам потрібно додати спеціальні ефекти та елегантність своєму манікюру, то набір слюда з 4 або 6 кольорами - це саме те, що вам потрібно. Слід відзначити, що цей декор можна використовувати не тільки дома, а й в салонах краси. Ви можете створити свій власний, оригінальний манікюр за допомогою цих прекрасних інструментів.