Акрилова пудра, набір, 6 кольорів

Код продукту: 11972
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,63 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 774
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Акрилова пудра - чудовий інструмент для нарощування та оздоблення нігтів. Ця пудра використовується разом зі спеціальним розчинником та пензлем для створення неймовірних малюнків та дизайнів на нігтях.

Якщо ви любите професійний догляд за своїми нігтями, то не можна обійтися без набору акрилової пудри. Він дозволяє створювати різноманітні дизайни та експериментувати з кольорами на ваших нігтях.

Набір акрилової пудри містить 6 чудових кольорів, які можна комбінувати між собою. Завдяки цьому, ви можете створити вражаючий дизайн на своїх нігтях, що підійде для будь-якої обстановки та настрою.

Для нарощування нігтів з акриловою пудрою, вам потрібні професійні навички та досвід. Проте, для створення дизайнів та малюнків на своїх нігтях, вам потрібно тільки трохи терпіння та фантазії.

Використовуючи набір акрилової пудри, ви можете створити неповторний дизайн на своїх нігтях. Такий результат точно не залишить байдужим нікого навколо.

Не відкладайте свій вибір та придбайте набір акрилової пудри вже сьогодні. Він стане незамінним придбанням для вашої колекції засобів по догляду за нігтями. Дозвольте собі насолоджуватися красою та оригінальністю своїх нігтів!