Декор для нігтів, кружечки, золоті, 12 шт

Код продукту: 11932
Залишок на складі: багато
82 ₴
1,91 €
2,05 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 759
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів вважається ефективним і простим способом додати стиль до свого образу. І якщо ви любите яскраві нігті з цікавим декором, то золоті кружечки в наборі на 12 штук - саме те, що вам потрібно.

Кружечки є одним з найпопулярніших декорів для нігтів. Вони дуже прості в застосуванні і дуже ефективні. Золоті кружечки надають нігтям ексклюзивний вигляд і забезпечують ефект блиску на сонці або під світлом лампи.

Ці кружечки чудово підходять для різних типів нігтів та дизайнів. Вони можуть створити красиві абстрактні малюнки, зіграти роль акценту в складному декорі, або просто надати нігтям додаткового блиску.

Для того, щоб прикріпити кружечки до нігтів, вам знадобляться спеціальні клейові пластирі. Просто приклейте кружечки до нігтів і насолоджуйтеся красою своїх рук.

Загалом, золоті кружечки в наборі на 12 штук - це прекрасний спосіб додати своїй улюбленій манікюрі особливий шарм і стиль. Вони також чудово підходять для спеціальних випадків, як невістки або випускні вечори. Тож спробуйте самі і переконайтеся у їх захоплюючому ефекті!