Набір фольги 10 шт (квіти) 22

Код продукту: 11922
Залишок на складі: багато
60 ₴
1,40 €
1,52 $
33 купили

Кількість:

33 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1260
Розміри
Довжина 13.00
Ширина 7.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги 10 штук "Квіти" для декорування нігтів

Нарощування нігтів та декорування їх - це справжнє мистецтво. Однак, щоб отримати досконалий результат, потрібно мати в наявності не тільки професійні навички, але й необхідний інвентар. Один з найпопулярніших елементів декору для нігтів - це фольга.

Фольга для нігтів здатна зробити звичайне покриття неповторним і яскравим. Набір фольги "Квіти" містить 10 листів з різноманітним квітковим малюнком. Кожний аркуш має розмір 4 см на 120 см, що вистачить на декорування багатьох нігтьових покриттів. 

Фольгу можна використовувати як окремий елемент декору, так і в поєднанні з іншими матеріалами, наприклад, з лаком, гелем для нарощування нігтів та під лампу. Фольга дуже легко використовується і не потребує особливих навичок.

Щоб відрізати фольгу правильної форми та розміру, вона може бути викрійковою фігурою, що надасть йому зручність використання. Також, набір містить інструкцію, яка дозволить вам з легкістю зрозуміти останні деталі щодо використання фольги на нігтях.

Набір фольги "Квіти" - це не тільки можливість декорування нігтів, але й створення різноманітних зображень на інших поверхнях. Так, вона може бути використана для декорування посуду, мініатюрних фігур, картонних коробочок та багатьох інших предметів.

Отже, якщо ви шукаєте ефективний спосіб прикрасити свої нігті, або створити оригінальну прикрасу своїми руками, то набір фольги "Квіти" є тим, що потрібно вам! Він стане відмінним вибором для професійних майстрів та новачків. З ним ви зможете створювати яскравий та неповторний дизайн нігтів з легкістю.