Набір фольги 10 шт (кольорові) 06

Код продукту: 11672
Залишок на складі: багато
80 ₴
1,86 €
2,03 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 813
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 10.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга є незамінним матеріалом для створення ефектних та стильних дизайнів на нігтях. Якщо ви любите нарощувати нігті і займаєтеся манікюром, то вам, безумовно, потрібен набір фольги.

Набір фольги 10 штук (кольорові) 06 - це набір з десятьма різнокольоровими листками фольги. Завдяки цьому набору ви зможете створювати неповторні, креативні та яскраві дизайни на своїх нігтях.

Фольга може використовуватися як для нарощування, так і для декору. За допомогою фольги можна створити геометричні форми, маяки, абстрактні малюнки, крапки, лінії та багато іншого. Крім того, фольга може доповнити ваші дизайни і додати їм більш глибокий та яскравий вигляд.

Набір фольги 10 шт (кольорові) 06 дуже зручний та легкий у використанні. Він складається з 10 листків, кожен з яких має різний колір. Таким чином, ви зможете імпровізувати та створювати багато різних варіацій дизайну.

Не варто забувати, що перед використанням фольги потрібно наліпити на нігті спеціальний клей для фольги. Після цього потрібно нанести фольгу на нігті та натиснути її зверху. Після цього можна зняти фольгу та насолоджуватися результатом своєї роботи.

Отже, якщо ви хочете створювати неповторні дизайни на своїх нігтях, то набір фольги 10 шт (кольорові) 06 - це саме те, що вам потрібно. Відтепер ваш манікюр буде особливим та незабутнім.