Набір фольги 10 шт (кольорові) 03

Код продукту: 11669
Залишок на складі: багато
80 ₴
1,86 €
2 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1023
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 10.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги 10 шт (кольорові) 03 - прекрасний вибір для тих, хто любить додавати яскравих акцентів до свого манікюру. Фольга - один з найбільш актуальних трендів в світі дизайну нігтів, завдяки своїй легкості в застосуванні та різноманітності варіантів застосування.

В наборі містяться 10 кольорових аркушів фольги, що дає можливість створювати різноманітні малюнки та комбінувати їх між собою. Фольга надає нігтям не тільки яскравості та оригінального дизайну, але і додає текстуру, що робить манікюр більш витонченим та ефектним.

Застосування фольги на нігтях дуже просте. На початку необхідно підготувати нігті - очистити їх від лаку та змастити основою. Потім виберіть необхідний аркуш фольги та пострибайте його на нігтьову пластину, притискаючи рукою. Потім відірвіть фольгу та помістіть на нігть, притиснувши її до основи. Повторіть цей процес з різними кольорами фольги, створюючи унікальний дизайн.

Набір фольги 10 шт (кольорові) 03 - це чудовий вибір як для професійних майстрів, так і для початківців. Даний набір дає можливість розвиватись у творчому напрямку та створювати оригінальний манікюр. Беріть до уваги, що фольгу слід зберігати в сухому, прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів та від інших джерел тепла. Використовуйте набір з задоволенням та перетворюйте свій манікюр на справжнє мистецтво!