Кремовий ремувер для зняття нарощених вій Це новинка в асортименті засобів для зняття вій, що перевершує за якістю та безпекою будь-які інші види ремуверів. Remove Cream розчиняє клей на віях за одне нанесення і через 3-4 хв. очі вашої клієнтки будуть чистими.

Він не подразнює слизову оболонку ока і не викликає почервоніння після зняття вій.

Remover Gel для зняття вій (банан)

Код продукту: 11103
Залишок на складі: немає в наявності
79 ₴
1,84 €
1,98 $
45 купили
45 купили
Опис

Кремовий ремувер для зняття нарощених вій Це иновация в асортименті засобів для зняття вій, що перевершує за якістю та безпекою будь-які інші види ремуверів. Remove Cream розчиняє клей на віях за одне нанесення і через 3-4 хв. очі вашої клієнтки будуть чистими.

Він не подразнює слизову оболонку ока і не викликає почервоніння після зняття вій.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 813
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Remover Gel для снятия ресниц банан: ефективний і безпечний спосіб зняти нарощені вії

Модні та красиві нарощені вії з часом потребують видалення або поправки. Для цього існує безліч способів, одним із яких є Remover Gel для снятия ресниц банан.

Remover Gel – спеціальний засіб для видалення нарощених вій, який має гелеву консистенцію та розроблений на основі безпечних компонентів. Його можна використовувати для зняття будь-яких видів вій, незалежно від їхного типу.

Принцип дії Remover Gel для снятия ресниц банан полягає в тому, що засіб розв’язує клей, який утримує нарощені вії на природних віях. Після нанесення гелю на вії, його необхідно залишити на декілька хвилин для того, щоб клей розчинився. Потім вії можна легко зняти спеціальними пінцетами або змити водою.

Remover Gel для снятия ресниц банан має кілька переваг перед іншими способами зняття нарощених вій. Перш за все, він є дуже ефективним та безпечним для використання. Завдяки безпечним компонентам, він не подразнює очі та не спричиняє алергічних реакцій. Крім того, Remover Gel дозволяє легко зняти вії без пошкодження природних вій, що дуже важливо для здоров’я та вигляду очей.

Отже, якщо ви шукаєте ефективний та безпечний спосіб зняти нарощені вії, то Remover Gel для снятия ресниц банан – ідеальне рішення для вас. Ви можете придбати його в спеціалізованих салонах краси або в інтернет-магазинах за доступною ціною. Дбайте про свої очі та здоров’я, використовуйте Remover Gel для снятия ресниц банан!