Насадка-щітка, велика

Код продукту: 10319
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Насадка-щітка є однією з необхідних насадок для фрезера при нарощуванні нігтів. Це спеціальний інструмент, що складається з великої щітки зі штучного ворсу, який прикріплюється до вала фрезера.

Основною метою використання насадки-щітки є механічне зняття ороговілого шару шкіри в зоні кутикули. При цьому насадка не тільки відлущує відмерлі клітини, але і масажує нігтьову пластину, покращуючи кровообіг і сприяючи зміцненню нігтів.

Велика насадка-щітка, як підказує її назва, має більший розмір в порівнянні з іншими насадками-щітками, і тому добре підходить для швидкого і ефективного масажу всієї поверхні нігтя. Вона також може використовуватися для видалення гель-лаку або акрилового покриття.

Вибір насадки-щітки залежить від індивідуальних потреб кожного майстра і клієнта. На ринку представлені різні варіанти насадок з різною жорсткістю щетини, діаметром і формою.

Незалежно від вибору насадки, найважливішим є дотримання правильної техніки роботи з фрезером і насадками. Попередньо потрібно дезінфікувати насадку, враховуючи вимоги санітарної безпеки. Також необхідно ретельно вивчити інструкцію до фрезера та вміти користуватися ним, щоб уникнути травм і пошкоджень нігтьової пластини.

Однак, правильно використовуючи насадку-щітку, можна досягти особливо гладенької поверхні нігтів, що дозволяє ефективно й професійно виконувати послуги нарощування нігтів.