Роздільники для пальця силікон (розчепірки), сині

Код продукту: 10192
Залишок на складі: немає в наявності
27 ₴
0,62 €
0,67 $
35 купили
35 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 767
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Роздільники для пальця з силікону (розчепірки) – це спеціальні пристрої, які необхідні при проведенні процедури педикюру та нарощування нігтів. Їх головна мета полягає в тому, щоб розділити пальці на нігтях якнайширше, щоб у майстра була можливість зробити роботу без будь-яких перешкод, а пацієнт відчував мінімальний дискомфорт. 

Сині роздільники для пальця з силікону є дуже зручним вибором для багатьох майстрів, які займаються професійним манікюром та педикюром. Завдяки своїй м'якості, вони не розбиваються під час виконання робіт, а також дуже добре тримаються на пальцях, не зсуваються і не спадають.

Крім того, такі роздільники дуже прості в застосуванні і досить швидко чистяться після використання. Вони гігієнічні, тому їх можна використовувати під час роботи з різними клієнтами, що дозволяє майстрам заощаджувати час та кошти на придбання інших засобів для дезінфекції.

Узагалі, роздільники для пальця з силікону є дуже важливим елементом в процесі проведення процедур педикюру та нарощування нігтів. Вони допомагають досягти високої якості роботи та забезпечити максимальний комфорт клієнтів під час проведення процедури. Тому рекомендуємо приділити особливу увагу вибору роздільників для пальця та вибрати саме ті, які будуть найбільш зручними та підходять для вашого робочого процесу.