Декор для нігтів, шестигранник (малинові)

Код продукту: 10135
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.30
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це невід'ємна частина модного образу сучасної жінки. Він допомагає виділитися і виражати свою індивідуальність через нігтьовий дизайн. Останнім часом дуже популярними стали шестигранні декоративні елементи для нігтів, зокрема малинові. 

Цей декор складається з малинових шестигранників, які додають нігтям незвичайного вигляду і кольорового акценту. Для створення дизайну з використанням малинових шестигранників можна обрати як номерний варіант, так і персоналізований, залежно від вашого бажання і фантазії.

Шестигранні декоративні елементи для нігтів - це прекрасний спосіб прикрасити свої нігті, надіти на них незвичайний шик і неповторність. Він може бути використаний як при денному, так і при вечірньому макіяжі.

Декор для нігтів не тільки красиво виглядає, але і захищає нігтеву пластину від пошкоджень. Тому, якщо вам подобається експериментувати зі своїм образом і надавати йому індивідуальності, відважіться використовувати шестигранні малинові декоративні елементи для нігтів. Не забувайте про правильну догляд за нігтями і ви будете сяяти своєю красою.