Найкращі золоті дизайни нігтів, які може запропонувати Instagram

Найкращі золоті дизайни нігтів, які може запропонувати Instagram
Золото завжди символізувало розкіш і вишуканість, чи то у вигляді прикрас, чи навіть манікюру. У цьому мистецтві нігтьового дизайну існує нескінченна безліч способів використання золотистих відтінків: блиск, фольга, металевий ефект, матове оздоблення, текстурні елементи та багато іншого. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу виразним, мерехтливим манікюрним роботам, чи більш стриманим акцентам на нігтях, Instagram пропонує багатий вибір натхнення. Для того щоб допомогти вам визначитися з тим, який стиль відповідає вашій естетиці, ми провели аналіз платформи і підібрали для вас 18 приголомшливих ідей для золотого дизайну нігтів, які вважаємо найкращими на сьогоднішній день.



1. ЗОЛОТА ФІЛЬГА

.


Ніщо не надає золотому металевому оздобленню такого вишуканого вигляду, як контраст із чорним фоном. Ми горимо пристрастю до цієї елегантної комбінації, особливо коли на тлі виблискує фольгований малюнок.



2. НІЖНІ ЗІРКИ

.


Іноді невеликі деталі можуть надати неповторного шарму. Ця маленька і ледь помітна зірочка ідеально доповнює манікюр у відтінках морської хвилі.



3. ЛУНА

.


Ці маленькі золоті півмісяці, прикрашені барвистою фарбою, дійсно мають дуже унікальний вигляд. (Зауважте, які дивовижні речі ми створили?)



4. ЗОЛОТИЙ ПИЛ

.


Розміщення золотих блискіток з мерехтливими зірочками на верхній, нижній або бічній частині нігтя - це ідеальний спосіб додати унікальної чарівності вашому манікюру, не перевантажуючи його зайвим блиском.



5. БЛИСКІТКИ ПО ВСІЙ ПОВЕРХНІ

.


Блиск - це, безумовно, нейтральний відтінок, який легко поєднується з різними кольорами і додає елегантності та сяйва будь-якому вигляду.


6. РОЖЕВЕ ЗОЛОТО

.


Що скажете щодо стильного оновлення в традиційному французькому манікюрі? Уявіть собі, що замість традиційних білих кінчиків ви використовуєте золоті (або, можливо, рожеве золото) акценти.


7. СУРГУЧНИЙ ДРУК

.


Золота текстурована каблучка, що прикрашає один із пальців, надає нам спогадів про давні часи, немов старовинна сургучна печатка.



8. ЗОЛОТА ФІЛЬГА

.


Цей манікюр з використанням негативного простору доповнений витонченими декоративними елементами із золотої фольги, що прикрашають його краї.



9. ЗОЛОТІ ЛІНІЇ

.


Іноді саме в мінімалізмі полягає пишність, навіть у світі нейл-арту. У цьому манікюрі витончені золоті лінії благородно притягують погляд, розкриваючи свою красу на бездоганному білому тлі.



10. ПАУТИНА

.


Подібно до тонкої павутини, ці різноманітні прямі лінії переплітаються, утворюючи захопливий візерунок на стриманому тлі.



11. ГЕОМЕТРИЧНІ ВІЗЕРУНКИ

.


Елегантні тонкі лінії творять досконалі геометричні візерунки.


12. АРТ-ДЕКО

.


Що може бути більш чудовим, ніж золото? Особливо коли воно поєднується з витонченими цифрами в дусі мистецтва-деко. Подаруйте своїм нігтям блиск і розкіш із цим манікюром у стилі глем-арт-деко, де ідеально промальовані смуги створять абсолютно зачаровуючий образ.


13. ВИТОНЧЕНИЙ ВІЗЕРУНОК

.


"Давайте назвемо його 'трилисником зі стільників', або як завгодно, але цей витончений візерунок, втілений з використанням золотої фольги, - це захопливий спосіб надати золотистої вишуканості вашому манікюру."


14. ЗОЛОТИЙ АКЦЕНТ ІЗ МАТОВИМ

.


Простий золотий акцент неймовірно ефектно підкреслює матовий лак, створюючи вишуканий вигляд.


15. ЛЕОПАРДОВИЙ ПРИНТ

.


Що може бути більш вражаючим, ніж нігті, прикрашені леопардовим принтом? Золоті нігті, оформлені в стильному леопардовому дизайні, підкреслять вашу неповторну індивідуальність і додадуть нотку розкоші до вашого образу.



16. СМАРАГДОВИЙ І ЗОЛОТИЙ

.


Смарагдовий і золотий кольори приносять в уми образ Чарівника з Країни Оз.



17. МІКС

.


Використання блискіток, фольги і декоративних елементів з клейовою основою допомагає створити унікальний і вражаючий манікюр.



18. МАРМУР І ЗОЛОТІ ПЛАСТІВЦІ

.


Додавання золотих пластівців до цього мармурового манікюру у відтінках тіла надає йому ідеального доповнення і розкішного штриха.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ерін Челлетті

Магазин Global Fashion пропонує Вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 03.08.2022 12:16 Переглядів: 683