Ідеї манікюру з кристалами

Ідеї манікюру з кристалами
Незалежно від того, вірите ви в передбачувані цілющі властивості кристалів чи ні, ми можемо погодитися з одним важливим фактом - вони вражають своєю непередаваною красою. Насичений фіолетовий аметист, ніжно-рожевий кварц, блискучий місячний камінь і заспокійливий зелений нефрит - кожен з них, як диво природи, втілює в собі всю палітру кольорів, виблискуючи й блискучи у всій своїй чудовій красі. Ба більше, багато хто вважає, що ці природні дари мають корисні властивості для нашого здоров'я і самопочуття.

Для того щоб по-справжньому відчути пишність природних коштовностей і каменів, не обов'язково тримати їх біля ліжка або носити в сумочці. Чому б не надихнутися цією природною красою і створити манікюр, що відображає весь її чудовий світ?


1. РОЖЕВИЙ МРАМОР

.


Ми стоїмо перед складним вибором, бо обидва варіанти - вихровий рожевий на рожевому і тонка золота металева підкладка - здаються нам надзвичайно привабливими. Тому ми вирішили не робити вибір і вибрати обидва варіанти.



2. БІРЮЗОВИЙ ІЗ ФОЛЬГОЮ

.


Чи є ще красивіше поєднання?



3. НЕ ВІД СВІТУ ЦЬОГО

.


Цей образ поєднує геометричні вібрації з блиском і насиченими космічними відтінками. Сяйво і гармонія космічних кольорів створюють щось унікальне і захоплююче.


4. ФІОЛЕТОВИЙ І ЗОЛОТА ФОЛЬГА

.


Наче одного кришталевого візерунка на нігтях недостатньо! Додавання золотої фольги до бездоганно намальованого вихору в геоді не тільки додає глибину, а й надає ідеального втілення поп-арту.


5. ЗЕЛЕНА ЗАЗДРІСТЬ

.




6. НАТХНЕННІ ОКЕАНОМ

.


Коливання океану у всій своїй величній красі! Цей мрійливий дизайн, натхненний безкрайніми блакитними просторами моря і мармуровою текстурою, ідеально підходить для вашого манікюру перед круїзом Карибським морем. Але, звичайно ж, він підійде і для будь-якого іншого випадку, коли ви хочете відчути себе справжньою відпусткою.



7. СИНІЙ АПАТИТ

.




8. ХВІСТ РУСАЛКИ

.


Це дивовижне мистецтво на нігтях, виконане в приголомшливо гострій формі, випромінює райдужне сяйво, яке нагадує хвіст русалки.



9. РОЖЕВИЙ І ФІОЛЕТОВИЙ

,



10. АКЦЕНТ НА ПАЛЬЦІ

.


Іноді, щоб підняти манікюр на новий рівень і підняти настрій, досить створити приголомшливий акцент на нігтях. Ми обожнюємо гратися з пастельними відтінками рожевого і блакитного, створюючи ідеальне поєднання, яке миттєво піднімає настрій. Але, звісно ж, справжня перлина цього манікюру - це безіменний палець, прикрашений блискучими дорогоцінними каменями.



11. ТІЛЬКИ ГЕОДИ

.




12. БЛАКИТНИЙ І СІРИЙ

.


Містичні і загадкові, ці відтінки блакитного і сірого зливаються у вихровому і величному образі.



13.ЧЕРВОНА ЦУКЕРКА

.


Якщо ви рішуче налаштовані на червоний колір, цей варіант для вас.



14. БЛИСКУЧІ ДОРОГОЦІННІ КАМЕНІ

.


Вишукані золоті акценти і грайливі рожево-фіолетові штрихи чудово контрастують з яскравою білою основою, створюючи захопливий ефект.



15. ВСІ НІГТІ СМАРАГДОВІ

.




16. ЦИТРИНИ

.


"Хоча рожевий, фіолетовий і блакитний є поширеними виборами для дизайну нігтів з дорогоцінним камінням, наш вибір походить з натхнення кольорами цитрину."



17. РОЖЕВИЙ КВАРЦ І РОЖЕВЕ ЗОЛОТО

.


Що може бути більш витонченим і надихаючим, ніж манікюр, натхненний рожевим кварцом? Манікюр, що втілює в собі ніжність і елегантність рожевого кварцу, доповнений вишуканими акцентами з рожевого золота, справді захоплює уяву і додає вашим нігтям особливого шарму і блиску.



18. ОПАЛЬНЕ ПЕРЕЛИВАННЯ

.


Сяйво блискіток, вишукана форма і хвилюючі опалові вібрації - наш вибір у цьому.


19. КОЛЬОРОВІ НІГТІ

.




20. МІСЯЧНИЙ КАМІНЬ

.



21. ОКО ТИГРА

.


Цей теплий і містичний дизайн нігтів, натхненний образом тигра, поєднує в собі відтінки медового і кавового кольорів.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ерін Челетті

Магазин Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 18.07.2022 13:33 Переглядів: 199