Дизайн нігтів зі смайликами: як носити цей образ?

Дизайн нігтів зі смайликами: як носити цей образ?
Можна з упевненістю сказати, що в нашому житті всім нам необхідно більше позитиву. Незважаючи на те, що ми не завжди можемо контролювати події у світі, ми завжди можемо зробити кроки, щоб зробити наше повсякденне життя яскравішим і радіснішим. Це може бути практика щоденної подяки, ведення ранкового щоденника або просто вміння цінувати дні, проведені в затишній обстановці.

Ще одним кумедним способом додати позитиву в наше життя може бути декорування нігтів з використанням смайликів. Це дуже цікаве явище, яке привертає увагу. Згідно з даними від Pinterest про модні тенденції 2021 року, нігті зі смайликами стають дедалі популярнішими, і не дивно, якщо поглянути на фотографії в соціальних мережах.

Гаррі Стайлз став піонером у тренді зображення смайликів на нігтях, за ним пішли зірки, як-от Джіджі Хадід, Ріта Ора і Зендая. Тепер, завдяки нескінченному натхненню, яке можна знайти на Instagram, і ви можете спробувати цей кумедний тренд. Щоб допомогти вам вибрати ідеальний смайлик, який пасуватиме вашому стилю, ми зібрали для вас понад двадцять варіантів "щасливих" манікюрів, які піднімуть ваш настрій і додадуть вашому образу яскравості. Подивіться їх нижче!


1. СМАЙЛИКИ ЛЮБОВІ

.


Ямайці знають толк у поширенні найщасливіших вібрацій. З цими нігтями зі смайликами, натхненними любов'ю, ви зможете підтримати цю атмосферу.



2. ГЕЛЬ-НІГТІ ЗІ СМАЙЛИКАМИ

.


"Прозорі гель-нігті прикрашені голографічними смайликами, які миттєво викликають почуття радості. Ви відчуваєте це?"



3. СМАЙЛИКИ З МАЛЮНКОМ

.




4. ДВОКОЛІРНИЙ МАНІКЮР З ПОСМІШКОЮ

.




5. РІЗНОКОЛЬОРОВІ СМАЙЛИКИ

.


"Милі смайлики - вони так чудово прикрашають нігті!"



6. КЛАСИЧНІ СМАЙЛИКИ

.




7. РАЙДУЖНІ СМАЙЛИКИ ОМБРЕ

.




8. НІГТІ "МІКС-І-МАТЧ" З ЕМОДЗІ

.




9. КОРОТКІ НІГТІ ЗІ СМАЙЛИКАМИ

.


У сучасних тенденціях "смайликів" один з найпрекрасніших проявів полягає в тому, що вони доступні для кожного, незалежно від довжини нігтів. Ці креативні та унікальні ідеї для манікюру дають змогу висловити вашу індивідуальність і настрій, а також додати яскраві акценти до вашого вигляду. Важливо пам'ятати, що "смайлики" - це не просто малюнок на нігтях, це спосіб підкреслити вашу яскраву особистість і радісний настрій. Тож не соромтеся експериментувати і створювати унікальні образи за допомогою цієї веселої і креативної тенденції!



10. УСМІШКИ

.




11. НІГТІ З КОЛЬОРОВИМ ПРИНТОМ

.


Ці веселі нігті з усміхненими смайликами нагадують нам чудовий пікнік у сонячний день. Вони надають настрій і радість!



12. НЕОНОВІ НІГТІ ЗІ СМАЙЛИКАМИ

.


Так просто, але при цьому так захопливо! А чи знаєте ви, що за допомогою неонової жовтої бази і зубочистки або спеціального інструменту для точкового розпису, зануреного в чорний лак, ви з легкістю зможете втілити цю ідею в життя?


13. НІГТІ З ЯСКРАВОЮ ПОСМІШКОЮ

.


Манікюр, прикрашений смайликами, - це просто неймовірно весело і приносить радість!



14. НІГТІ З ПОСМІШКАМИ

.




15. НІГТІ В СТИЛІ "ЩАСТЯ/ПЕЧАЛЬ

.



16. МАТОВІ НІГТІ ЗІ СМАЙЛИКАМИ

.


Матові нігті з усміхненими смайликами - це дійсно кумедне і стильне рішення. Однак, для створення такого дизайну, можливо, знадобиться допомога досвідченого майстра манікюру, враховуючи складність виконання тонких ліній і деталей.


17. НІГТІ ЗІ СМАЙЛИКАМИ В СТИЛІ 90-Х РОКІВ

.




18. НІГТІ З ГОЛОГРАФІЧНИМИ СМАЙЛИКАМИ

.




19. ФРАНЦУЗЬКИЙ МАНІКЮР З ПОСМІШКАМИ

.




20. УСМІХНЕНІ НІГТІ-СТИЛЕТТ

.




21. ПРОСТІ ПОСМІШКИ

.


Немає часу на створення складного манікюру? Просто вмочіть зубочистку в лак різного кольору для кожного нігтя, і ваші нігті матимуть стильний і оригінальний вигляд, але з мінімалістичним підходом.


22. МІНІ-СМАЙЛИКИ

.


Неважливо, якого розміру у вас смайлики, результат буде однаково радісним: у вас буде маленький щасливий манікюр, який викликатиме у вас посмішку щоразу, коли ви на нього подивитеся.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Магазин Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 08.06.2022 11:58 Переглядів: 760