Як зробити лак для нігтів у домашніх умовах - 4 прості кроки

Як зробити лак для нігтів у домашніх умовах - 4 прості кроки
Ви знали, що можна самостійно створити унікальний лак для нігтів? Для цього вам знадобиться всього лише прозорий лак для нігтів і тіні для повік. У мене особисто є безліч палітр з різними відтінками тіней, які ніколи не знайдуть застосування на моїх повіках. Це завжди було для мене загадкою - чи можна якось використовувати ці яскраві пігменти? На щастя, виготовлення власного лаку для нігтів зовсім не таке вже й складне. Незалежно від того, чи є ви досвідченим майстром манікюру, чи шукаєте щось новеньке для себе, зверніть увагу на цей покроковий посібник зі створення унікального лаку для нігтів.

Що вам знадобиться:

- Тіні для повік
- Прозорий лак для нігтів (базове або верхнє покриття)
- Щипчики для кутикули
- Паперова воронка (необов'язково)



1. ВИЛИЙТЕ ТРОХИ ПРОЗОРОГО ЛАКУ

Перед тим як приступити до нанесення тіней на нігті з використанням нової пляшечки прозорого лаку, рекомендується вилити невелику кількість (приблизно 1/6 частина) лаку. Цей крок дасть змогу звільнити місце всередині пляшечки для більш зручного і рівномірного нанесення тіней. Якщо ж ви вже використовували цей прозорий лак кілька разів і в пляшечці залишилося трохи вільного місця зверху, то цей крок можна пропустити.


2. ЗМІЛЬЧІТЬ ТІНІ ДЛЯ ПОВІК

Після того, як ви вибрали відтінок тіней для повік, ми рекомендуємо використовувати пухнастий пензлик для кутикули, щоб акуратно розподілити пудру. Оскільки пресовані тіні для повік досить легко розсипаються, необхідно бути обережним і не натискати занадто сильно (достатньо невеликого тиску). Подрібніть тіні до стану дрібної пудри, видаляючи великі грона.



3. НАСИПТЕ ПОДРІБНЕНУ ПУДРУ ДЛЯ ТІНЕЙ НА ПРОЗОРИЙ ЛАК ДЛЯ НІГТІВ

Коли тіні для повік подрібнені на дрібний порошок, ви можете використовувати той самий пушер, який використовували на першому кроці для оброблення кутикули, як міні-лопатку, щоб акуратно додати порошок у лак для нігтів. Цей процес виявився досить простим і дозволяє уникнути зайвих розливів. Однак, якщо вас турбує можливе потрапляння порошку в недозволені місця, ви також можете змайструвати невелику воронку з клейкого паперу.
У будь-якому разі, рекомендується проводити цю процедуру на обробній дошці або на паперовому рушнику, щоб мінімізувати можливі втрати порошку і забезпечити акуратнішу роботу.

Кількість тіней для повік, яку ви вирішуєте внести у ваш лак, повністю залежить від вас. Виходячи з того, скільки пудри ви додасте, ви самі контролюєте щільність вашої формули. Нещодавно я вирішила внести весь пакет тіней, і це призвело до створення непрозорого лаку. Однак, якщо ви хочете отримати більш насичений колір, то кращою ідеєю буде додати приблизно половину пачки.

ПОРАДА ВІД BYRDIE: Для досягнення ідеальної непрозорості лаку, рекомендується використовувати базове або верхнє покриття з прозорою формулою. Поступово додавайте пудру і після кожного додавання швидко струшуйте флакон, щоб оцінити, чи досягли ви бажаного відтінку.



4. СТРУСІТЬ ФЛАКОН

Коли ви вирішите додати пудру в прозорий лак для нігтів, ви можете помітити, що вона починає осідати на дні баночки. Але не турбуйтеся, це нормально. Просто додайте необхідну кількість пудри для тіней і щільно закрутіть кришку. Потім струсіть баночку рішуче. Усього лише кілька секунд, і ось уже у вас є ваш власний, саморобний лак для нігтів. Це просто диво! Якщо колір лаку виявився рідшим, ніж ви очікували, просто додайте ще кілька щіпок пудри для тіней.

Незалежно від кількості доданого пігменту, ця формула обіцяє бути менш в'язкою порівняно зі звичайними лаками для нігтів. Вона може вимагати трохи більшої майстерності в нанесенні, оскільки вона схильна швидше розпливатися по нігтях. Втім, якщо ви випадково потрапили цим лаком на шкіру навколо нігтя, не хвилюйтеся - вам просто знадобиться невелика допомога у вигляді пензлика, змоченого в рідині для зняття лаку.

В іншому цей лак не поступається магазинним аналогам як зовнішнім виглядом, так і відчуттями після нанесення. Просто не забувайте перед кожним використанням ретельно струшувати флакон. Насолоджуйтеся прекрасним манікюром!

Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ерін Селлетті і Холлі Рю

Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 03.03.2022 13:24 Переглядів: 945