Як зробити засіб для зміцнення нігтів у домашніх умовах

Як зробити засіб для зміцнення нігтів у домашніх умовах
Пошкодження нігтів може бути спричинене різноманітними факторами. Холодна погода, а також неправильне видалення гелевого манікюру, можуть послабити структуру нігтів. До того ж, несприятливі звички, як-от гризіння нігтів, можуть не тільки заважати їм нормально рости, а й пошкодити нігтьове ложе. У таких випадках невідкладно потрібне зміцнення нігтів, щоб повернути їм здоров'я і привабливість.
На щастя, засоби для зміцнення нігтів можна легко приготувати самостійно, використовуючи продукти, які, можливо, вже є у вас на кухні.

Команда експертів, що включає фахівців спа-салонів, досвідчених розробників лаків для нігтів і медичних педикюристів, готова поділитися цінними порадами щодо того, як самостійно приготувати укріплювач для нігтів, використовуючи доступні засоби.



ЗНАЙОМСТВО З ЕКСПЕРТОМ

- Марсела Корреа - медичний педикюр і власниця Medi Pedi NYC.

- Дейзі Калніна - колишній знаменитий нейл-майстер і засновник The GelBottle Inc. і Peacci, веганської лінії лаків, яка виробляє набір для живлення нігтів у домашніх умовах.

- Шел Пінк - авторка книги "Повільна краса" і засновниця компанії SpaRitual.

- Сара Трабазіні - спа-менеджер відзначеного нагородами спа-центру The Spa at Monteverdi Tuscany.



ПЕРЕВАГИ ЗАСОБУ ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ НІГТІВ


Існує незліченна кількість способів, якими можуть постраждати ваші нігті. Як каже Калніна, цей список здається нескінченним. Корреа також зазначає, що хоча шовкові обгортання, акрилові та гелеві лаки можуть надавати вашим нігтям приголомшливого зовнішнього вигляду, з часом вони можуть завдати їм серйозної шкоди.
Ба більше, якщо ви часто використовуєте свої руки для виконання різних завдань, як-от миття посуду або підняття важких предметів, це може зробити ваші нігті вразливішими до пошкоджень. Корреа також додає, що нігті на ногах можуть постраждати від фізичних травм, що виникають під час занять спортом, таких як біг, хокей і теніс, або від носіння занадто тісного взуття.
Важливо пам'ятати про те, як різноманітні чинники можуть впливати на здоров'я ваших нігтів, і стежити за ними, щоб зберегти красу і силу ваших нігтів на довгий час.

Засоби, призначені для зміцнення нігтів, мають потенціал відновити нігті до їхнього оптимального стану, шляхом поповнення втрачених поживних речовин і відновлення кератину, який потрібен для здорового росту й загального благополуччя нігтів, як підкреслює Корреа.

"Дотримуючись простих рекомендацій з догляду, ви з легкістю зможете підтримувати ваші нігті у чудовій формі і зберігати їх здоровими", стверджує Калніна. При цьому видимі результати не змусять себе довго чекати. За словами експерта, вже через два тижні після початку догляду або навіть раніше, ви помітите, як ваші нігті стають помітно міцнішими і здоровішими.



ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ ЗАСОБИ ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ НІГТІВ

Якщо ви звикли використовувати засоби для зміцнення нігтів без призначення лікаря, експерт Корреа дає такі рекомендації: "Їх слід наносити насамперед, навіть перед нанесенням будь-якого лаку для нігтів. Деякі клієнти вважають за краще взагалі відмовитися від лаку і використовувати тільки зміцнювачі для нігтів". Вона підкреслює, що багато людей зазвичай не знімають зміцнювальні засоби, доступні на ринку. Однак, якщо ви купуєте зміцнювач на ринку, переконайтеся, що він не містить ацетону.

Для успішного застосування запропонованих рецептів, важливо дотримуватися інструкцій Калніни. Вона радить завжди починати процес на чистих і заздалегідь підготовлених нігтях, і робити це регулярно.
Крім цього, Калніна настійно рекомендує комбінувати зміцнювачі з оліями для кутикули, оскільки такий підхід допомагає не тільки зміцнити нігті, а й підтримувати їхнє загальне здоров'я.



РЕЦЕПТ ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ НІГТІВ

Цей рецепт був переданий нам від Трабазіні, експерта спа-центру "The Spa at Monteverdi Tuscany", з додаванням від компанії Correa.

Інгредієнти:

- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка лимонного соку
- 1 чайна ложка подрібненого часнику (за бажанням)


Інструкція:

Змішайте інгредієнти в глибокій мисці. Ніжно занурте в цю ароматну суміш свої нігті і дозвольте їм насолодитися цією ванною близько десяти хвилин. Цей процес дасть змогу вашим нігтям увібрати все завдяки зволожувальним і зміцнювальним властивостям оливкової олії, а також користі лимона, що має дезінфікуючу силу.
Що стосується маленького секрету від Корреа, вона пропонує додати в цей рецепт чайну ложку подрібненого часнику, створюючи справжню ароматну пасту. Цей крок приносить додаткові бонуси, оскільки часник містить селен, що сприяє росту і зміцненню нігтів, а також вітамін Е, який підтримує їхнє здоров'я.

Не забувайте повторювати цю процедуру двічі-тричі на тиждень, і ви зможете насолоджуватися красивими та здоровими нігтями.

ПОРАДА ВІД BYRDIE: Один з ефективних і простих способів зміцнити нігті - це використання касторової олії. Щоденне нанесення цієї олії на нігтьове ложе може значно поліпшити їхній стан, особливо під час активного способу життя або в поїздках.



ІНТЕНСИВНА МАСКА ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ НІГТІВ

Інгредієнти:

- 2 столові ложки олії ши
- 1 столова ложка оливкової олії
- 2 краплі ефірної олії троянди


Інструкція:

Спочатку ретельно перемішайте всі інгредієнти в глибокій мисці. Потім нанесіть отриману маску на руки і нігті, масажуючи їх протягом декількох секунд для кращого вбирання. Після цього область рук оберніть бавовняними рукавичками і дайте масці діяти протягом 20 хвилин. Рекомендується проводити цю процедуру один раз на тиждень.

ПОРАДА ВІД BYRDIE: Загадка міцних нігтів полягає в турботі про здорову кутикулу. "Кутикула - це бар'єр, що захищає процес росту нігтя", - стверджує Пінк. "Коли ви забезпечуєте живлення для кутикули, ви створюєте сприятливе середовище для формування нової частини нігтя, що сприяє його здоровому і міцному росту".



РЕЦЕПТ ОЛІЇ ДЛЯ КУТИКУЛИ

Цей рецепт належить Пінк, яка делікатно підкреслює: "Олія жожоба - справжнє багатство для вашої шкіри, вона забезпечує їй живлення, сприяє зростанню здорових нігтів і активно сприяє відновленню міцності нігтьового ложа. А олія чайного дерева - справжній антисептичний чудотворець, який допоможе вам ефективно боротися з грибковими проблемами."

Інгредієнти:

- 1/2 краплі олії жожоба
- 1-2 краплі олії чайного дерева

Інструкція:

Підготуйте суміш олії жожоба та олії чайного дерева в ультрафіолетовій скляній пляшці з крапельницею. Ретельно перемішайте компоненти і герметично закрийте пляшку.

Процедура застосування така: щовечора перед сном наносьте по одній краплі суміші олій на шкіру навколо нігтів на руках і ногах, а потім м'яко масажуйте в кутикулу.

Згідно з думкою Пінк, доглянуті кутикули - це ключ до здорових нігтів. Олія жожоба багата поживними речовинами, які не тільки зміцнюють нігті, а й сприяють їхньому активному росту, а також допомагають відновити міцність нігтьової пластини.

Джерело: www.byrdie.com
Автор: Джилл Дідонато

Магазин Global Fashion пропонує Вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 03.03.2022 09:00 Переглядів: 179