Аппарат для манікюра Global Fashion GF-202 проти ZS-601

Аппарат для манікюра Global Fashion GF-202 проти ZS-601
На сьогодні апаратний манікюр став абсолютним лідером у нігтьовій індустрії, і це не дивно. Ця процедура поєднує в собі зручність, високу якість і можливість досягти ідеального результату в рекордно короткі терміни. Один із ключових інструментів, невід'ємних для апаратного манікюру, - це фрезер, або як його ще називають, апарат для манікюру.

Ми раді запропонувати вам два унікальних апарати для манікюру: Global Fashion GF-202 і ZS 601. Незважаючи на їхній схожий зовнішній вигляд, вони мають різні внутрішні характеристики. Вам цікаво дізнатися більше про те, в чому полягають ці відмінності?

 

Апарат для манікюру і педикюру Global Fashion GF-202 являє собою пристрій, який поєднує в собі функціональність напівпрофесійного інструменту. Він розроблений для ефективного оброблення нігтів рук і ніг, а також для виконання низки інших важливих процедур з догляду за нігтями і шкірою стоп. Цей апарат має потужність 65 ват, що забезпечує його здатність ефективно виконувати різноманітні завдання. Максимальна швидкість обертання насадки становить 35000 обертів на хвилину, що дає змогу досягти високої точності та швидкості в процесі манікюру і педикюру.

Апарат для манікюру і педикюру ZS 601 - ідеальний інструмент для верхньої корекції нігтів з гелю або акрилу, а також для турботи про кутикулу, бічні валики і подушечки пальців. Цей багатофункціональний апарат має потужність 45 ват і може досягати швидкості обертання насадки до 35000 обертів на хвилину. Такий високий рівень продуктивності робить його ідеальним вибором як для майстрів манікюру, так і для фахівців з педикюру, забезпечуючи точність і ефективність у роботі.

Корпус ручки фрезера Global Fashion GF-202 і ZS 601 виготовлений з високоякісного алюмінію, що забезпечує ефективне охолодження в момент нагрівання. Це не тільки оберігає мотор ручки від перегріву, а й подовжує термін її служби. Крім того, ручка має надійний і якісний фіксатор для фрез, що забезпечує безпечну і стабільну роботу. Її ергономічний дизайн дає змогу зручно утримувати її в руці, що робить роботу з нею приємною і комфортною.

Також обидва фрезера забезпечені спеціальними отворами для насадок, куди вони відмінно фіксуються і завжди знаходяться під рукою. Крім цього машинки мають спеціальний тримач для ручки, який можна фіксувати на апаратному блоці з лівого або правого боку. Ще є спеціальна настільна підставка для ручки. У комплект ще входить педель для ножного керування, що в рази спрощує процедуру обробки.


Характеристики апарату для манікюру Global Fashion GF-202: 

Потужність: 65 ват
Швидкість обертання:  35000 об./хв
Живлення: 220 V, (50-60Гц)
Реверс: (обертання вліво, вправо)
Вага блоку управління: 900 грам
Вага ручки (мікромотора: 190 грам
Колір: рожевий

 

Характеристики апарату для манікюру ZS 601: 

Потужність: 45 ват
Швидкість обертання:  35000 об./хв
Живлення: 220-240В, 50Гц
Реверс: (обертання вліво, вправо)
Вага блоку управління: 650 грам
Вага ручки (мікромотора):  150 грам
Кольори в асортименті: червоний і чорний

(5)
342 купили
ID: 11071
869 ₴


У комплект фрезера Global Fashion GF-202 і ZS 601 входить:

- Апаратний блок.
- Ручка (з мікромотором).
- Комплект фрезерних насадок.
- Ножна педаль.
- Підставка під ручку (настільна).
- Підставка під ручку (на корпусі фрезера).


Рекомендації щодо роботи з апаратом для манікюру:

1. По закінченню роботи, обов'язково потрібно очистити фрезер від пилу.
2. Не закривайте ручку без фрези (по закінченню роботи залишайте фрезу в ручці або використовуйте металевий стрижень, який йде в комплект).
3. Перемикайте реверс тільки при повній зупинці.

Дата: 28.07.2021 14:07 Переглядів: 411