Правила весільного манікюру: поради нареченим

Правила весільного манікюру: поради нареченим
Весілля - це одна з найважливіших подій у житті жінки, та й чоловіка теж. Але зараз не про чоловіків! До такого особливого дня жінка готується мало не відтоді, як з її вуст прозвучало щасливе "так!". Зачіска, сукня, туфельки, біжутерія і ще багато всього належить вибрати. Але не варто забувати і про таку, не менш важливу дрібницю, як нігті і руки. Вони не менше за все інше впадають в око, тому мають мати красивий і акуратний вигляд. Щоб надати нігтям вишуканого вигляду, необхідно дотримуватися певних правил, які можна дізнатися нижче.


ПРАВИЛА ВЕСІЛЬНОГО МАНІКЮРУ

Правило номер 1: Краще довгі, ніж короткі нігті

Для весільного манікюру найкращий ефект досягається на довгих нігтях, тому якщо у вас натуральні нігті короткі, рекомендується розглянути варіант нарощування.


Правило номер 2: Не робіть манікюр раніше, ніж за кілька днів до весілля

Щоб ваші нігті мали ідеально красивий вигляд у день урочистості, рекомендується зробити манікюр заздалегідь, бажано за кілька днів до важливої події. Це дасть змогу уникнути того, щоб нігті втратили свій блиск і стали виглядати тьмяно. Однак, не забувайте про те, що популярні майстри з манікюру можуть бути зайняті, тому важливо заздалегідь домовитися про час запису. Це допоможе вам уникнути непотрібного поспіху і гарантувати, що ваші нігті матимуть бездоганний вигляд у важливий день.


Правило номер 3: Уникайте експериментів

Якщо в повсякденному житті ви не надаєте особливого значення нігтьовому мистецтву, весільне торжество - не найкращий момент для експериментів. Цього дня найкраще зупинити свій вибір на класичному варіанті, такому як нейл-арт у перевіреному відтінку або завжди актуальному френчі.


Правило номер 4: Не забувайте про домашній догляд

Якщо ви знаєте, що у вас є якісь проблеми зі шкірою та нігтями, докладіть зусиль, щоб привести їх до ладу перед весіллям. Пийте вітаміни, змащуйте нігті й кутикулу живильною олією, постарайтеся не ламати нігті й у жодному разі не відривайте задирки.


Правило номер 5: Визначення з дизайном нігтів

Для створення ідеального манікюру на весілля, важливо підібрати відтінок лаку для нігтів, який гармонує з вашою весільною сукнею та аксесуарами. Щоб майстер зміг вибрати відповідний варіант, найкраще принести фотографію своєї сукні та прикрас.
Під час вибору кольору лаку варто уникати занадто яскравих відтінків, особливо якщо ваша весільна сукня - це класична біла або нейтральна гама. Манікюр має доповнювати ваш образ, а не відволікати від нього яскравими і кричущими кольорами.


Правило номер 6: Частіше зволожуйте руки

Крем для рук здатен надати вашим фотографіям нової чарівності! Для того щоб ваша шкіра виглядала настільки гладенькою і сяючою, що її захочеться доторкнутися, достатньо лише нанести зволожувальний крем і м'яко масажувати руки. При цьому не забувайте приділяти увагу кутикулі - це маленька деталь, яка зробить ваші руки і нігті просто ідеальними на фотографіях!

Ми впевнені, що ви будете найпрекраснішою нареченою!
Дата: 03.03.2021 14:20 Переглядів: 1588