Технології в нігтьовому сервісі

Технології в нігтьовому сервісі
Краса нігтів у жінки - це невід'ємна частина її образу і важливий показник її доглянутості. У наш час неможливо уявити собі сучасну жінку без турботи про стан своїх нігтів, і тому нігтьовий сервіс займає особливе місце в індустрії краси. Він постійно розвивається і вдосконалюється, пропонуючи нові методики та використання спеціальних засобів і обладнання, щоб зробити нігті ще красивішими і доглянутішими.

Світ нігтьового сервісу постійно змінюється і вдосконалюється. Сьогодні у нас є доступ до різноманітних технік манікюру, які використовують спеціальні продукти та інструменти. Ці інновації дають змогу створювати неповторні дизайни та забезпечувати довготривале збереження краси нігтів. Регулярне оновлення та адаптація нових методик роблять нігтьовий сервіс захопливим і перспективним напрямком в індустрії краси.
Отже, давайте ближче розглянемо деякі з останніх тенденцій у світі нігтьового сервісу.


ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МАНІКЮРУ

Апарат для манікюру. Сьогодні для обробки кутикули все рідше використовують класичну обрізку щипчиками або ножицями, перевагу віддають спеціальній машині для сухої процедури, ще її називають фрезер для манікюру. Апаратний манікюр делікатніший і акуратніший, з його допомогою не тільки обробляють кутикулу, а й формують і шліфують нігтьову пластину. Апарат відрізняється мініатюрністю і має безліч насадок для різних маніпуляцій.

(5)
342 купили
ID: 11071
869 ₴
82 купили
ID: 6404
Безкоштовна доставка +
2 150 ₴

Лампа для нігтів. У світі нарощування і створення довготривалого покриття для нігтів, широко використовуються LED-лампи, які функціонують на основі світлодіодної технології.

(5)
111 купили
ID: 10986
1 283 ₴
61 купили
ID: 11083
600 ₴
277 купили
ID: 11693
750 ₴

Стерилізатор для інструментів. Важко уявити роботу манікюрного салону без обладнання для стерилізації та зберігання інструментів. Стерилізатори нового покоління мають низку функцій, що скорочують час обробки інструменту і покращують ефективність процедури.

130 купили
ID: 11050
312 ₴

Витяжка для манікюру. Відомо, що в процесі манікюру накопичується багато опилу, а це безпосередньо шкодить здоров'ю майстра і клієнта. І щоб уникнути шкоди дихальних шляхів, використовується витяжка для манікюру. Вона призначена для збору пилу, під час корекції та нарощування нігтів.

12 купили
ID: 11079
512 ₴
13 купили
ID: 6458

ЗАСОБИ ДЛЯ НАРОЩУВАННЯ

Сучасні тенденції в нарощуванні нігтів очевидні: споживач хоче, щоб нарощені нігті були максимально схожими на натуральні і за формою, і за товщиною, і навіть за довжиною.

Гель – це однокомпонентний матеріал, що твердне під впливом ультрафіолетових променів. Гелі бувають рідкими, для моделювання нігтів, і твердими (3D-гелі), для створення об'ємних елементів дизайну. Також гелі поділяються на трифазні (базовий шар призначений для найкращої адгезії штучного матеріалу з нігтем, конструювальний - для створення тіла нігтя, завершальний - для додання нігтю глянсового блиску та захисту від механічних пошкоджень), двофазні (один гель є базовим і конструювальним, другий - фініш-блиск) і однофазні (використання одного препарату для всіх етапів нарощування).

45 купили
ID: 1909
158 ₴
76 купили
ID: 1934
219 ₴

Акрил – матеріал, який отримують під час реакції пудри (полімеру) і спеціальної рідини (мономеру), які полімеризуються під впливом повітря. За словами власників і керівників підприємств індустрії краси, моделювання за допомогою акрилу не користується попитом серед клієнтів через різкий запах матеріалу і пилу, що утворюється в результаті запилу штучного нігтя і осідає на слизових оболонках майстра і клієнта.



ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ МАНІКЮРУ

У нігтьовому сервісі використовують різні інструменти:

Пилка для надання форми. Оптимальна абразивність (твердість) - від 180 до 400 грит. Найжорсткіші застосовуються в тому разі, якщо нігті нарощені.

595 купили
ID: 5458
18 ₴

Ножиці. Існує кілька видів: для вільного краю нігтя, для кутикули та універсальні.

184 купили
ID: 13524
80 ₴
3 купили
ID: 17257

Баф для полірування пластин. Чотиригранний інструмент, кожна сторона якого має свій ступінь жорсткості.


Апельсинові палички за допомогою яких відсувається кутикула з нігтьової пластини.


ДИЗАЙН НІГТІВ

Будь-якого відтінку нігтям може надати гель-лак. На ринку існує величезна кількість гель-лаків, від нюдових відтінків до найяскравіших. Також існують різні малюнки, блискітки, камінчики, які додадуть вашому манікюру особливість і цікавий вигляд.



ПАРАФІНОТЕРАПІЯ В ДОГЛЯДІ ЗА РУКАМИ І НОГАМИ

В осінньо-зимовий період великою популярністю користуються процедури парафінотерапії. Це ще одна класична послуга, яка може вбудовуватися в будь-яку процедуру з догляду за натуральними нігтями та шкірою рук і ніг. Парафін є одним із чотирьох вуглеводнів, що містяться в нафті. У манікюрно-педикюрній галузі використовують парафін високого очищення, до складу якого виробники часто додають ефірні олії, рослинні екстракти, глину, водорості та інші компоненти для посилення лікувальних і косметичних ефектів.
Під час парафінотерапії відбувається підвищення температури шкіри на 1-2 градуси і, як результат, глибоке зволоження і виведення токсинів. Під час застигання об'єм парафіну значно зменшується, що сприяє посиленню трофіки та регенерації тканин.
Дата: 20.01.2021 15:00 Переглядів: 706