Ремонт техніки

Ремонт техніки
Гарантія на техніку

На всю техніку, запропоновану компанією Global Fashion, надається гарантія. Гарантійним обслуговуванням є усунення неполадок товару, що виник з вини виробника, за умови дотримання правил експлуатації, що встановлюються виробником. Техніка не підлягає ремонту замінюється на нову. У разі виявлення дефекту через неправильну експлуатацію техніки витрата, пов'язаний з ремонтом, несе покупець.

Гарантійний ремонт не здійснюється в наступних випадках:

- якщо виріб використовувався не за своїм прямим призначенням, зазначеному в інструкції;
- якщо мало місце самостійне розтин і спроба ремонту виробу покупцем поза уповноваженого сервісного центру;
- якщо несправність виникла внаслідок недбалої експлуатації, неправильного транспортування або зберігання, сильного забруднення, як зовні, так і всередині вироби;
- якщо виріб має видимі механічні пошкодження;
- якщо несправність виникла внаслідок невідповідності параметрів електромережі необхідному напрузі;
- при поломки, що виникли в наслідок перевантаження.

Підставою для гарантійного обслуговування є гарантійний талон, касовий чек або накладна, видані при купівлі товару і завірені підписом менеджера магазину і фірмовою печаткою.
Якщо термін гарантії закінчився, або гарантія не поширюється на поломку, вартість ремонту оплачується покупцем.
Термін гарантійного обслуговування коливається в залежності від виду техніки і конкретного виробника. На техніку від Global Fashion гарантійний термін експлуатації становить 3 місяці, на решту техніку 2 тижні від виробника.
Global Fashion гарантує Вам, що будь-який ремонт техніки буде завершено в строк не більше 14 днів, крім випадків, коли затримка ремонту була через інших причин, що не залежать від сервісного центру. Доставка техніки на гарантійний ремонт з інших міст здійснюється поштою за рахунок покупця.
Щоб уникнути непорозумінь при купівлі будь-якого продукту вимагайте у продавця перевірити справність і комплектність товару у вашій присутності.
Дата: 20.11.2020 17:55 Переглядів: 1839