Апаратний педикюр: особливості та технологія виконання

Апаратний педикюр: особливості та технологія виконання
Турбота про власне тіло - це важлива частина життя кожної людини. Особливо жінки прагнуть приділяти особливу увагу своїй зовнішності, щоб почуватися впевнено та привабливо. Однією з важливих складових цієї турботи є догляд за ногами. Сучасні косметичні кабінети та салони пропонують широкий спектр послуг і процедур, які допомагають нам підтримувати здоров'я і красу наших рук і ніг.
Серед безлічі методів догляду за стопами і нігтями особливо популярним став апаратний педикюр. Цей сучасний метод обробки ніг дає змогу домогтися високої якості догляду та оздоровлення.


Про техніку апаратного педикюру

Апаратний педикюр - це спеціальна методика догляду за стопами і нігтями на ногах, а також лікування різних проблемних станів, таких як мозолі, натоптиші та інші. Ця процедура дає змогу ефективно усунути навіть найскладніші мозолі, сухі натоптиші та тріщини на п'ятах, водночас не використовуючи ріжучі інструменти. Крім того, апаратний педикюр сприяє підвищенню ефективності лікування грибкових інфекцій, починаючи з їх ранніх стадій, і все це без необхідності попереднього розпарювання стоп.


Що потрібно для апаратного педикюру?

- Спеціальний одяг: білий халат, рукавички, косинка і маска.
- Дезінфікуючий засіб, яким обробляються не тільки стопи клієнта, а й руки майстра.
- Наявність справного обладнання.
- Апарат для педикюру і фрези (обов'язковий інструмент для педикюру).
Для нігтів знадобиться ремувер, який трохи розм'якшить нігтьову пластину.

Технологія виконання

На самому початку процедури майстер обов'язково застосовує дезінфікуючий засіб для ретельної обробки своїх рук і ніг клієнта. Ця дія націлена на надійний захист від можливого передавання інфекції та є важливим етапом процесу.

1. Шкіра розм'якшується - здійснюється нанесення швидкодіючого розм'якшувального гелю.  Усього через 10 хвилин шкіра стає пористою в достатній для початку роботи мірі.

2. Видаляються відмерлі клітини - найменша насадка використовується для обробки кутикули, ороговілі ділянки навколо нігтя майстер проходить більшою насадкою. За допомогою кусачок майстер оформляє нігтьові пластини, тобто коригує довжину.

3. Обробляються стопи та кутикула. Слід зняти розм'якшувальний гель і видалити ороговілі клітини зі стоп. Фрези вибирають залежно від оброблюваної ділянки. Після того, як шліфування шкіри стоп завершено, на неї наносять різні лікувальні засоби. Середній час впливу становить не більше 20 хвилин. За допомогою тампонотримача майстер займається обробкою пальців ніг. Щипчиками видаляються задирки, якщо такі є. Врослий ніготь обробляється спеціальним розм'якшувачем, а після - дезінфікується. Пальці ніг теж піддаються шліфовці, але насадками меншого діаметра.

4. Полірування нігтів. Наприкінці процедури клієнт отримує легкий масаж стопи, за допомогою якого майстер втирає в шкіру олію. Наноситься лакове покриття на нігті. Тальк-пудра завершує комплекс.


Особливості апаратного педикюру

- Безпека - під час процедури шкіра не зрізається, а видаляється лише огрубіла її частина, не зачіпаючи здорову тканину.

- Нігті, після шліфування, звільняються від шару мертвих клітин і краще дихають.

- Кутикула не видаляється, а підрівнюється однією з найменших насадок.

- Апаратний педикюр дає змогу точніше і безболісніше обробляти мозолі та натоптиші.

- Релаксувальний ефект - під час шліфування шкіри стопи відбувається точковий масаж рефлекторних зон стопи, в результаті стимуляції яких підвищується загальний тонус організму.

- У процедурі апаратного педикюру замість води для розм'якшення шкіри стопи застосовують спеціальний крем і рідину.

- В апаратному педикюрі шліфувальні насадки дають змогу майстру обробити навіть найпроблемніші та важкодоступні місця.

- М'яке шліфування в апаратному педикюрі - запорука того, що шкіра наростатиме повільно і довше збереже свою еластичність.

- Лікувальна дія - лікування врослого нігтя, апаратний педикюр допомагає зберегти красу і здоров'я ніг у будь-якому віці. 

- Повторне проведення процедури знадобиться значно пізніше (порівняно з класичним педикюром).

Це цікаво! Методика апаратного педикюру відома в Європі майже сорок років і з'явилася вперше в Німеччині наприкінці 60-х років.

Нехай ваші ноги завжди будуть не тільки красивими, а й, що важливіше, здоровими!

(4)
72 купили
ID: 15664
1 559 ₴
Дата: 20.11.2020 11:54 Переглядів: 815