Нарощування вій - стартовий набір

Нарощування вій - стартовий набір
Курси з "нарощування вій" вже позаду, і вся теорія засвоєна. Тепер настав час перейти до практики, і, будучи новачком у цій справі, ви відчуваєте суміш азарту і страху. З одного боку, хочеться почати якомога швидше, а з іншого боку, є побоювання, що щось може піти не так, і ви не зможете досягти успіху.

Насправді, на цьому етапі вашого навчання вам необхідно обзавестися базовими матеріалами для нарощування вій. Це допоможе вам почуватися впевненіше до початку практики. Для того щоб вибрати правильний стартовий набір, ми підготували матеріал, який допоможе вам зробити правильний вибір.

Давайте розглянемо, які інструменти найкраще придбати на старті і чому це так важливо.


Підготовка вій

1. Захисні подушечки для нижніх вій є невід'ємною частиною процедур з догляду за віями. Їх застосування обов'язкове, оскільки вони відіграють ключову роль у запобіганні прилипання верхніх вій до нижніх, забезпечуючи комфорт і безпеку під час виконання процедур.
Професіонали в цій царині рекомендують вибирати подушечки без ворсу, оскільки вони мають низку переваг, роблячи роботу з ними ефективнішою і зручнішою. Альтернативним варіантом для захисту нижніх вій є використання спеціальної захисної стрічки-скотч. Цей варіант також забезпечує надійний захист і полегшує проведення процедур.
Вибір між подушечками без ворсу та стрічкою-скотчем залежить від вподобань і практичності кожного фахівця, проте важливо пам'ятати, що захист нижніх вій є невід'ємним кроком у процесі роботи з віями.

89 купили
ID: 7135
17,50 ₴
2. Знежирювач - це необхідний засіб для підготовки вій до нарощування, який не тільки ефективно видаляє жировий шар і залишки крему для догляду, а й ніжно очищає вії від найдрібніших частинок пилу та епітелію. Без ретельного очищення вій перед процедурою нарощування, довготривалий і красивий результат буде складно досягти, оскільки клей для нарощування не зможе надійно закріпитися на віях.

3. Праймер. Цей продукт ефективно усуває жирні залишки, підвищує зчеплення клею і скорочує час висихання.

На замітку: І знежирювач, і праймер наносяться на спеціальні палички - "мікробрашинги".


Матеріали та інструменти

1. Пінцети

Вам необхідно придбати прямий і скошений пінцет. 
Перший необхідний для відділення вії-основи від сусідніх. Другий для посадки і зняття штучних вій.
Пінцет має бути легким, інакше рука втомиться, і якість нарощування може постраждати. Під час купівлі простежте, щоб кінчики були гострими і добре примикали один до одного. У цьому випадку економити не варто: краще придбати якісний інструмент для нарощування вій за вищою ціною і працювати з комфортом.


Кожен майстер повинен мати у своєму робочому кейсі кілька наборів вій, які відрізняються товщиною, видом вигину і довжиною. Залежно від видів нарощування, лашмейкер-початківець повинен скласти свій набір. 

- Для досягнення природного ефекту використовуються вії діаметром 0.5 мм.

- З використанням вій діаметром 0.7 мм можна створити чудові об'єми, які водночас матимуть абсолютно невагомий і вкрай природний вигляд.

- Для створення ефекту штучних, нафарбованих вій, використовуються різні варіанти з товщиною від 0.1 до 0.15 мм. Ці варіанти ідеально підходять для клієнток, які бажають досягти ніжного, природного вигляду очей, не привертаючи до себе надмірної уваги.

- Щільніші вії з товщиною від 0.18 до 0.25 можуть відчуватися жорсткішими та спричиняти деякий дискомфорт, тому їх часто використовують для короткострокових подій, таких як фотосесії або модні вечірки.

Вигин вій може вносити різноманітні зміни в загальний вигляд очей і їхню форму, а також підкреслювати їхню красу і виразність.

Вигин B - практично збігається з формою "рідних" волосинок і лише підкреслює їхню красу.

Вигин С і СС - створюють підкручувальний ефект. У різновиду СС він більш виражений, - погляд виходить більш відкритим і виразним.

Вигин D - ще сильніший вигин, що надає погляду жіночності. Цей різновид підходить не до будь-якої зовнішності, тому використовувати його треба акуратно.

Вигин L - вія вигнута ближче до краю, що дає змогу візуально збільшити розмір очей.


3. Клей і ремувер

Під час купівлі клею для вій зверніть увагу на швидкість його висихання. Для майстра-початківця навряд чи підійде понад швидковисихаючий клей: якщо ви не встигатимете "садити" вії, вони довго не протримаються.

Ремувер використовується для зняття вій. Найзручніші в роботі кремоподібний і гелевий, завдяки текстурі не потрапляють в очі і не подразнюють слизову. З кремовим ремувером можливе зняття вій навіть з відкритими очима.
Рідкий ремувер (дебондер) підходить для точкового зняття і корекції вій або очищення інструментів.


Додаткові матеріали

У стартовому наборі для майстра, який займається нарощуванням вій, також мають входити такі елементи:

- Камінь для клею з нефриту або кришталю.
- Щіточки для розчісування.

(4)
44 купили
ID: 12742
52 ₴
(5)
67 купили
ID: 12744
49 ₴
(5)
10 купили
ID: 12745

- Одноразові шапочки і маски.
- Дезінфектори.
- Мікробраші.
- Скло для клею.

Ось невеликий, але вельми значущий професійний старт! Ми впевнені, що ваші клієнтки будуть у захваті від прекрасних вій, які ви їм подаруєте.
Дата: 18.11.2020 12:13 Переглядів: 428