Декор для нігтів, пігмент (білий)

Код продукту: 9939
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,09 €
1,17 $
24 купили
24 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів – це прекрасний спосіб підкреслити красу і оригінальність вашого манікюру. Усім добре відомі класичні техніки декору – це бісер, стрази, градієнт, використання спеціальних фольг і тд. Але що робити, коли бажаєте чогось особливого, цікавого і незвичайного? Тоді виходить на допомогу пігментне втирання.

Пігментне втирання – це техніка декорування нігтьової пластини, що включає в себе використання легкої і невагомої пудри, яку втирають в нігтьову пластину. Таким чином, утворюється пігментний шар на нігтях, який має глянцевий вигляд. Своїм клієнткам стилісти рекомендують пігмент білого кольору, оскільки він найбільш універсальний. Така пудра підійде практично для будь-якої базової гами лаку, і завдяки її глянцевості нігті виглядатимуть особливо ефектно.

За допомогою пігментного втирання можна досягти різноманітних результатів – від ефекту «мокрих» нігтів до приголомшливого перлинового блиску. При цьому рухи майстра повинні бути точними і плавними, аби досягти максимальної рівномірності забарвлення. І коли робота готова, можна повідомити клієнтку про те, що шар забарвлення, дійсно, витримується дуже довго.

Щоб підтримувати ефект пігментного втирання на високому рівні, слід дотримуватися звичних правил догляду за нігтями. Проти природній жир на нігтях може знижувати тривалість збереження декору, тому варто обробляти нігтьову пластину маслом. Також слід уникати викладання нігтів на ударні поверхні, а від часу до часу оберігати шар глянцю від подряпин. Але у цілому спосіб дуже популярний і любиться клієнтам за свою оригінальність і неповторність.

Отже, пігментне втирання – це не тільки чудовий спосіб декорування нігтьової пластини, а й можливість підкреслити свою індивідуальність і додати нотку яскравості до найзвичайнішого образу. Він дозволяє зробити ваш манікюр неповторним та незабутнім. Отже, звертайтеся до професійних стилістів і спробуйте цей чудовий спосіб, щоб зробити свої нігті ще більш привабливими.