Кристал рожевий (в тарі)

Код продукту: 9901
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 7.20
Ширина 4.60
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кристал рожевий - це один з найбільш популярних видів каменів Сваровські, який використовують для декорування нігтів. Цей камінь виготовляється за допомогою спеціальної технології, яка дозволяє створювати камені різних форм і кольорів.

Кристал рожевий має гарний блиск, який переливається у світці. Він ідеально підходить для створення градієнтів на нігтях, а також для додавання красивих акцентів на дизайні. Кристал рожевий можна використовувати як в центрі декору, так і як доповнення до інших каменів і стразів.

Крім того, цей камінь є дуже міцним і довговічним, тому може служити як маленький елемент декору на нігті, так і великий елемент на користь.

Отже, якщо ви хочете виглядати неперевершено і привернути до себе увагу, то створення дизайну з використанням кристала рожевого в тарі - це саме те, що вам потрібно. Завдяки його яскравості та стилізації прості нігтьові покриття стають новими інтереснішими композиціями. Використовуйте кристал рожевий для створення неймовірних образів на своїх нігтях і насолоджуйтеся красою цього незвичайного каменю.