Кристал чорні (в тарі)

Код продукту: 9897
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.30
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Кристали чорні - це популярний декор для нігтів, виготовлений з якісного скла. Вони здатні додати унікальний стиль вашій манікюрі, як самостійно, так і в комбінації з іншими елементами декору.

Кристали чорні виглядають розкішно на будь-якому кольорі лаку для нігтів, особливо на світлому або яскравому тлі. Завдяки чорному кольору вони додають образу загадковості, таємничості і індивідуальності.

При виготовленні кристалів використовують скло високої якості, яке не тільки виглядає ефектно на нігтях, але й зберігає свій вигляд протягом тривалого часу. Кристали зазвичай продаються у тарі, що зручно для зберігання і захисту елементів декору.

Застосування кристалів чорного кольору на нігтях дозволяє вам змінити звичний образ і створити ефектний, стильний манікюр. Вони можуть бути використані при створенні багатьох видів дизайну нігтів - від класичного французького манікюру до яскравого омбре або градієнту.

Отже, якщо ви бажаєте вражати своєю індивідуальністю та оригінальністю, розгляньте можливість використання кристалів чорного кольору для декорування нігтів. Вони додадуть вашому образу загадковості, таємничості і безсумнівно вразять оточуючих.