Трафарет для нігтів френч (сердечка)

Код продукту: 9805
Залишок на складі: немає в наявності
7 ₴
0,16 €
0,18 $
8 купили
8 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 6.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Трафарет для нігтів - прекрасний інструмент для декорування нігтьових покриттів. Майстерність та імагінація, що використовуються для створення дизайну з трафаретом, здатні зачаровувати.

Один з видів трафаретів для нігтів - трафарети з фігурними лініями, з прикладом є сердечка. І навіть, якщо ви не є великим поціновувачем ніжних елементів, цей варіант дизайну точно змусить вас усміхнутись.

Для створення такого дизайну, спочатку, наноситься світлий лак на нігті, після чого, візьміть трафарет і прикріпіть його до відповідного місця. Далі, нанесіть на вільну ділянку нігтя темний лак, не зачіпаючи трафарет. Потім, підніміть трафарет з нігтя і готово!

Такий дизайн може бути використаний як в повсякденному варіанті, так і на святкові події. Він додає нотку ніжності і романтики, незалежно від того, який виберете колір лаку.

Якщо ви любите красу та мистецтво, трафарети для нігтів - саме те, що вам потрібно. Вони не складні у використанні і дають можливість створити незабутні дизайни на ваших нігтях. Тож, не зволікайте і придбайте собі трафарет для нігтів з френч-сердечками. Ви не пошкодуєте про свій вибір.