Наклейка для нігтів Nail AArt Stickers BP057

Код продукту: 9482
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 15.30
Ширина 9.00
Висота 0.01
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейка для нігтів Nail AArt Stickers BP057 - прекрасний вибір для створення оригінального та стильного дизайну нігтів. Ці наклейки можна використовувати як на натуральних, так і на штучних нігтях.

В наборі міститься 12 різних дизайнів, які можна поєднувати між собою. Наклейки мають різні форми та кольорову гаму, що дозволяє створювати неповторні манікюри.

Крім того, ці наклейки досить прості в застосуванні. Для цього потрібно зняти захисний шар, прикласти наклейку на нігтьову пластину та залити верхнім шаром лаку. І вже через декілька хвилин у вас буде чудовий дизайн нігтів.

Використання наклейок Nail AArt Stickers BP057 - це швидко та просто перетворити як звичайний, так і вечірній образ. Дизайнерські наклейки стали дуже популярними серед модниць, оскільки вони дозволяють просто та ефектно прикрасити нігті.

Отже, якщо ви хочете додати своєму образу нотку незвичності та оригінальності, то наклейки Nail AArt Stickers BP057 - це те, що вам потрібно. Вони допоможуть створити свій унікальний манікюр та привернути увагу оточуючих вас людей.