Трафарет для нігтів (ромб) XY-1001

Код продукту: 9459
Залишок на складі: багато
22 ₴
0,51 €
0,56 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 785
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Трафарет для нігтів - це незамінний інструмент для створення неповторних малюнків на нігтях. З його допомогою можна створити безліч варіантів дизайну нігтів, що будуть виглядати як звичайний лак з рисунком, так і як нарощені.

Один з найпопулярніших видів трафаретів - ромбовидний трафарет XY-1001. Він виготовлений з пластику і має розмір 12,5 х 6,5 см. Його форма нагадує ромб, що дозволяє створювати на нігтях ефектні геометричні візерунки.

Для того, щоб нанести малюнок на нігті, необхідно підібрати потрібний лак і нанести його рівномірним шаром на поверхню трафарета. Потім трафарет потрібно прикласти до нігтя і притиснути його добре. Після цього за допомогою спеціального пензлика або дерев'яної палички потрібно нанести інший відтінок лаку на місце, що залишилося відкритим на трафареті. Після цього трафарет можна зняти, а отриманий оригінальний дизайн нігтів зафіксувати лаком-фіксатором.

Ромбовидний трафарет XY-1001 - це простий та зручний інструмент, який допомагає створювати незабутні дизайни нігтів. Він ідеально підійде як для професійних майстрів, так і для початківців, які тільки починають вчитися малювати на нігтях. Вам залишається тільки вибрати підходящий лак і дати волю своїй фантазії!