Камені Swarovski серце 12 шт

Код продукту: 9308
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
21 купили

Кількість:

21 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 999
Розміри
Довжина 6.50
Ширина 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені Swarovski серце 12 шт - розкішний декор для нігтів, який доповнить будь-який образ. Камені Сваровські вирізняються своєю чудовою якістю і неповторним блиском. Вони активно використовуються в нарощуванні нігтів і декоруванні дизайну нігтів.

Камені Сваровські серцевидної форми стали дуже популярні серед жінок. Вони можуть використовуватися в якості основного декору на нігтях, або як елементи, доповнюючі дизайн. Такий декор виглядає окрасно і святково і може підкреслити Ваш стиль.

Кожен камінь має високу якість і забезпечує довговічність Вашого манікюру. Більш того, серцевидні камені Сваровські можуть служити чудовим подарунком для Ваших близьких або друзів, які люблять прикраси і різноманітні декоративні елементи.

Камені Сваровські серце 12 шт - це ідеальний вибір для тих, хто любить стиль, елегантність і розкіш. Розкажіть вашому майстру манікюру, що Ви хочете носити цей декор на Ваших нігтях і Ви будете в захопленні від результату. Насолоджуйтеся красою і якістю каменів Сваровські серцевидної форми і вражайте оточуючих своєю красою і оригінальністю!