Втирка для нігтів пластівці юки 12

Код продукту: 9214
Залишок на складі: багато
81 ₴
1,88 €
2,06 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 773
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Втирка для нігтів пластівці юки 12 - інноваційний засіб для догляду за нігтями. Вона складається з натуральної рослинної пудри, отриманої з листя японської рослини пластівця юки, яка має незвичайний ефект вирівнювання поверхні нігтя і активно живить їх.

Найбільш важливою перевагою втирки для нігтів пластівці юки є її унікальна формула, завдяки якій вона краще за інші засоби забезпечує здоров'я нігтів, надає їм блиск і доглядає за ними, запобігаючи їх ламкості та роздільності.

Створена за новітніми технологіями, втирка для нігтів пластівці юки 12 дозволяє досягти професійного результату в домашніх умовах. Її застосування не вимагає великих зусиль і витрат часу, забезпечуючи ідеально заспокоєння і становлення нігтевої пластини.

Застосовуючи цю втирку, Ви отримаєте не тільки неабияку догляд за ногтями, але і ефект естетичної краси. Ваші нігті стануть красиві і здорові на довгий час, завдяки збагаченій пудрі, яка живить нігті, роблячи їх більш міцними і гладкими.

Втирка для нігтів пластівці юки 12 - це ідеальне рішення для тих, хто прагне професійного догляду за нігтями. Не відкладайте своє рішення на завтра, почніть здоровий та ефективний догляд за нігтями вже сьогодні! Вам не захочется відмовлятися від цього засобу, як тільки почнете використовувати його для догляду за своїми нігтями.