Слюда голографика Nail Art 8

Код продукту: 9208
Залишок на складі: немає в наявності
87 ₴
2,04 €
2,19 $
6 купили
6 купили
Характеристика
Характеристика
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Слюда - це матеріал, що використовується в нарощуванні нігтів та декоруванні їх поверхні. Головною особливістю слюди голографіка є те, що вона змінює колір та відтінок при зміні кута світла.

Sлюду голографіку використовують у Nail Art - мистецтві декорування нігтів. З її допомогою можна розташувати на нігтях різноманітні малюнки, які засяють у сонячний день, роблячи Ваші нігті захоплюючою окрасою.

Слюда голографіка має безліч переваг перед звичайною слюдою. Вона міцніша, більш міцна до зношування, має більш насичений колір та здатна трансформувати світло на діамантову подібність.

Щоб використовувати слюду голографіку при декоруванні нігтів, необхідно сформувати базовий шар гель лаку та застосувати слюду голографіку на верхній шар за допомогою спеціального пензлика. Після того, як лак висохне, слюда голографіка забезпечить чудовий блиск та яскравість малюнку.

У світі Nail Art використовування слюди голографіка є надзвичайно популярним. Вона допомагає створювати унікальні та оригінальні дизайни нігтів, вражаючі своєю красою та оригінальністю. Тож не соромтеся експериментувати та додавати кольорів у своє життя за допомогою слюди голографіка Nail Art 8!