Плоска кисть для гелю язичок № 6, Global Fashion GF-22-6

Код продукту: 9033
Артикул: GF-22-006
Залишок на складі: немає в наявності
61 ₴
1,42 €
1,53 $
778 купили
778 купили
Характеристика
Характеристика
Артикул GF-22-006
Перегляди 828
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 1.50
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Якщо ви любите нарощувати свої нігті, то вам потрібно мати плоску кисть для гелю язичок № 6. Новинка від Global Fashion GF-22-6 дійсно дивує своєю якістю і чудовою роботою.

Ця кисть для гелю має плоску форму і розмір № 6. Вона спеціально розроблена для нарощування, малювання та створення різних дизайнів на нігтях. Плоска кисть дозволяє зробити якісний гель-лак з гладкими та рівними лініями, без розмазування і змазування.

Однією з головних переваг плоскої кисті є те, що вона дуже зручна у використанні. Дуже легко контролювати довжину і товщину лінії з її допомогою. Також кисть виготовлена із м'якої синтетичної щетини, яка дозволяє покласти гель-лак рівномірно.

Окрім того, плоска кисть Global Fashion GF-22-6 має привабливий зовнішній вигляд. Кисть має гарний корпус чорного кольору, що робить її стильною та сучасною. Кисть легко миється та не втрачає своєї форми.

Отже, якщо ви шукаєте плоску кисть для гелю, яка буде якісною і зручною у використанні, то Global Fashion GF-22-6 - це серйозний претендент на обрання. Вона гарантує прекрасний результат і задовольнення від процесу нарощування нігтів.