Лампа для selfie. Имеет 2 режима света: тёплый и холодный свет.

Подходит для освещения при съёмке фото или видео.

В набор входит чехол (сумка) для транспортировки лампы.

Лампа для selfie LED-lamp-selfie 2

Код продукту: 7787
Залишок на складі: немає в наявності
1 604 ₴
37,16 €
40,05 $
3 купили
3 купили
Опис

Лампа для selfie. Имеет 2 режима света: тёплый и холодный свет.

Подходит для освещения при съёмке фото или видео.

В набор входит чехол (сумка) для транспортировки лампы.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 869
Розміри
Довжина 55.00
Ширина 33.00
Висота 25.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У сучасному світі, коли майже кожен має смартфон з камерою, стало неможливим уникнути фотографування. Інтернет переповнений фотографіями, і дуже важливо дати своїй фотографії яскравість та глибину. Для цього дуже важливо мати гарне освітлення. Саме тому на ринку косметики і аксесуарів для фотографів з'явилася лампа для selfie LED-lamp-selfie 2.

Лампа для selfie LED-lamp-selfie 2 - це невеликий пристрій з LED-світлодіодами, який можна закріпити на телефоні або планшеті. Вона ефективна, як в приміщенні, так і на вулиці в темний час доби. Лампа має різні рівні яскравості світла, тому вам не доведеться більше користуватися фільтрами в програмі обробки фотографій, що дозволить досягти максимально чистого та натурального світла на знімку.

Особливим чином лампа для selfie LED-lamp-selfie 2 проводиться через те, що вона підходить для більшості телефонів і планшетів різного розміру, тому не потрібно докупляти якісь додаткові аксесуари, і з допомогою її можна швидко зробити фотографію зі світлом не залежно від часу доби та місця зйомки.

Намагаючись підкреслити свій унікальний стиль, ми витрачаємо безліч часу на підготовку до фотографування. Для тих, хто любить бути по-справжньому чарівним на фото, лампа для selfie LED-lamp-selfie 2 стала незамінним аксесуаром. З її допомогою можна створювати світлі та красиві фотографії, які будуть вразливими для душі.

Отже, лампа для selfie LED-lamp-selfie 2 - це прекрасний аксесуар для фотографів і не тільки. Вона не займає багато місця у вашому ранці, проста у використанні і може бути використана в будь-який час дня. Завдяки цій лампі ви зможете зробити яскраву та незабутню фотографію в будь-яку пору дня!