Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Щітка плоска з натуральною щетиною Global Fashion 1501 white

Код продукту: 7704
Залишок на складі: немає в наявності
140 ₴
3,28 €
3,55 $
62 купили
62 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 890
Розміри
Довжина 25.00
Ширина 8.00
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У перукарському мистецтві є безліч інструментів, необхідних для того, щоб створювати зачіски різних стилів і напрямків. Один з найважливіших предметів - це щітка. Сьогодні ми хочемо розповісти про плоску щітку з натуральною щетиною Global Fashion 1501 white.

Ця неймовірна щітка відома своєю високою якістю та ефективністю. Вона виготовлена з високоякісного матеріалу, що забезпечує довговічність та стійкість до механічних пошкоджень. Головна ознака Global Fashion 1501 white - це натуральна щетина.

Натуральна щетина має безліч переваг, що виключають можливість пошкодження волосся. Провідні перукарі вважають, що саме такий вид щетини дозволяє ефективно розчісувати волосся, при цьому не розтягуючи та не пошкоджуючи його структуру.

За допомогою плоскої щітки з натуральною щетиною Global Fashion 1501 white можна швидко й легко створити красиві та модні зачіски. Це особливо важливо для професійних перукарів, які в свою чергу працюють з багатьма клієнтами та повинні забезпечити їх вимоги.

Загальний висновок - плоска щітка з натуральною щетиною Global Fashion 1501 white є прекрасним інструментом для професійних перукарів та для тих, хто цінує якість та ефективність. З її допомогою можна швидко та нешкідливо розчісувати волосся, створюючи красиві та здорові зачіски.