Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками

Щітка для волосся Global Fashion M9552DA N51

Код продукту: 7677
Залишок на складі: багато
40 ₴
0,93 €
1,01 $
19 купили

Кількість:

19 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками

Характеристика
Характеристика
Перегляди 781
Розміри
Довжина 17.50
Ширина 4.00
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щітка для волос Global Fashion M9552DA N51 - ідеальний вибір для тих, хто прагне професійної якості за доступною ціною. Ця щітка забезпечує ефективний догляд за волоссям і розчісує його без пошкоджень.

Кожне пасмо волосся розчісується за допомогою щітки з натуральними волосинами кабана, що ніжно масажує шкіру голови і сприяє зміцненню волосся. Крім того, щітка Global Fashion M9552DA N51 має невеликі отвори на поверхні, завдяки чому витокі натуральні масла з берези, евкаліпту та м'яти наповнюють волосся живильними речовинами.

Щітка для волос Global Fashion M9552DA N51 виготовлена з якісних матеріалів і має високий рівень зносостійкості. Завдяки своїй ергономічній формі і невеликому розміру, її зручно використовувати вдома і в поїздках. Також є наявність спеціального доріжного варіанту.

Загалом, щітка для волос Global Fashion M9552DA N51 - незамінний помічник у догляді за волоссям у будь-який час і в будь-якому місці. Завдяки своїм унікальним характеристикам, вона стане прекрасним доповненням до вашого арсеналу засобів для догляду за волоссям. У перукарських салонах міста Гребінки цю модель фешн-щітки, як і інші товарів конкурентної якості виготовника Global Fashion, дуже популярна серед клієнтів.