Описание:

Отлично расчесывает и бережно распутывает волосы, не повреждая их. Обладает массажным эффектом и стимулирует микроциркуляцию благодаря щеткам с мягкими кончиками.

Щітка плоска фіолетова Global Fashion 1500, LU-599

Код продукту: 7635
Залишок на складі: немає в наявності
81 ₴
1,88 €
2,06 $
20 купили
20 купили
Опис

Описание:

Отлично расчесывает и бережно распутывает волосы, не повреждая их. Обладает массажным эффектом и стимулирует микроциркуляцию благодаря щеткам с мягкими кончиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1373
Розміри
Довжина 25.00
Ширина 8.00
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Cьогодні у світі краси велика увага приділяється не тільки професійній косметиці, але й аксесуарам, що допомагають створювати ідеальне почуття комфорту і краси. Одним з таких невід'ємних елементів волосся є щітка. Сьогодні ми хотіли б розповісти вам про щітку плоску фіолетову Global Fashion 1500, LU-599.

Ця щітка - продукт відомої торгової марки Global Fashion, яка займається виробництвом професійних аксесуарів для перукарів. Щітка має досить незвичайний дизайн, з фіолетовим пластиковим корпусом та металевою основою. Щітка створена з використанням передових технологій, завдяки чому забезпечує ефективне розчісування волосся.

Головним перевагою цієї щітки є її форма. У порівнянні зі звичайними щітками, плоска щітка Global Fashion 1500, LU-599 дозволяє розчісувати і розгладжувати волосся не тільки на верхньому шарі, але й на міжшаровій поверхні. Це стає можливим завдяки часткам щітки, які знаходяться на різній висоті.

Крім того, щітка Global Fashion 1500, LU-599 має щільно розташовані щетинки з натурального матеріалу - це забезпечує більш ефективне розчісування волосся та надійну фіксацію пасм. Корпус щітки дуже зручний у використанні, має зносостійкий покриття, що не деформується при впливі температури.

Отже, щітка плоска фіолетова Global Fashion 1500, LU-599 - це інноваційний аксесуар для перукарів, який забезпечує максимальний комфорт і ефективність при розчісуванні волосся. Вона ідеально підходить для використання в домашніх умовах та в косметологічних кабінетах. Ви можете придбати цю шикарну щітку у спеціалізованих магазинах краси, або замовити її через Інтернет-магазини. Щітка Global Fashion 1500, LU-599 зробить ваше волосся ще більш красивим та здоровим, і допоможе створити найбільш чарівні зачіски.