Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Щітка для волосся Global Fashion 8585 green N73

Код продукту: 7634
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,25 $
24 купили

Кількість:

24 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 781
Розміри
Довжина 26.00
Ширина 11.00
Висота 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щітка для волосся Global Fashion 8585 green N73: найкращий помічник для вашої зачіски

Якщо ви шукаєте ідеальну щітку для зачіски, ми радимо звернути увагу на модель Global Fashion 8585 green N73. Ця щітка виробляється на висококласному обладнанні з використанням інноваційних матеріалів, що забезпечують її довговічність і ефективність.

Перш за все, Global Fashion 8585 green N73 має приємний зелений колір і стильний дизайн, що робить його бажаним аксесуаром для будь-якої споживачки. Крім того, щітка має оптимальний розмір та форму, що дозволяє зручно тримати її в руці та виконувати будь-які зачіски з максимальною точністю.

Один з головних переваг Global Fashion 8585 green N73 - це унікальна конструкція щетини. Вона складається з двох різних типів щетин: м'яких та твердих. М'які щетини роблять щітку приємною на дотик, не травмують шкіру голови та не електризують волосся. Тверді щетини допомагають легко розчісати волосся та запобігають їх обриванню.

Крім того, щітка Global Fashion 8585 green N73 є універсальною, тому її можна використовувати для будь-якого типу волосся. Від неї залежить не тільки ваша зачіска, але і здоров'я волосся. Тому, щоб досягти чудових результатів та залишитися задоволеною від результату, Global Fashion 8585 green N73 - оптимальний вибір.

У підсумку, якщо ви шукаєте найкращу щітку для волосся - Global Fashion 8585 green N73 - це чудова і проста у використанні модель, яка допоможе вам зачісати волосся та створити ваші улюблені зачіски з максимальною точністю. Не втрачайте часу та придбайте цей чудовий аксесуар для вашої краси!