Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Щітка для волосся Global Fashion 5040

Код продукту: 7589
Залишок на складі: багато
60 ₴
1,39 €
1,52 $
21 купили

Кількість:

21 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1349
Розміри
Довжина 15.00
Ширина 7.00
Висота 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щітка для волосся Global Fashion 5040 - комбінований інструмент, який допоможе вам легко і швидко укласти своє волосся в будь-який час дня і ночі. Інноваційна конструкція гребенів і щетинок допомагає зняти статичну електрику та усунути ламкість волосся, що особливо важливо для дівчат з тонким і пухнастим волоссям.

Щітка для волосся Global Fashion 5040 має широку поверхню і велику кількість щетинок, тому вона підходить для всіх типів волосся, будь то довгі локони або короткі стрижки. Щетинки виготовлені з високоякісного матеріалу, який не подразнює шкіру голови і не пошкоджує волосся. Завдяки цьому щітка легко гладить волосся і не застрибує у вузлики, що особливо важливо для тих, хто ставить перед собою мету швидко скомпонувати своє волосся.

При використанні цієї щітки для волосся Global Fashion 5040, ви зможете наносити різноманітні засоби для волосся, наприклад лак чи гел, в прекрасному порядку, не боячись, що щетки пошкодять їх навіть при сильному витриманні. Усією своєю поверхнею вона допомагає рівномірно розподіляти засоби по всьому волоссі, що забезпечує максимальний ефект від їх застосування.

Щітка для волосся Global Fashion 5040 - надійна, зручна в користуванні, компактна і легка, тому з нею можна брати з собою у дорогу або на прогулянку, а також зберігати в косметичній сумочці. Це один із найбільш вдалих виборів для тих, хто віддає перевагу економію часу та зручності у догляді за своїм волоссям. Станьте заслуженим власником щітки для волосся Global Fashion 5040 і переконайтесь у її користі для себе!