Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Щітка для волосся 5039-3

Код продукту: 7580
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,25 $
189 купили

Кількість:

189 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 921
Розміри
Довжина 18.50
Ширина 7.00
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Волосся - це великий атрибут жіночої краси, який вимагає постійного догляду. Щоденне чесання є необхідним етапом у догляді за волоссям. У цьому допомагає щітка для волосся 5039-3.

Ця щітка - це виріб відомої компанії "Гребінець". Вона має спеціально розроблену форму та наповнювач - щетину зі сплаву якісного пластика та натурального волосся. Щитка є ідеальним доцільним засобом для розчісування будь-якого типу волосся.

Особливості щітки для волосся 5039-3

1. Розміри - 230 мм х 65 мм.

2. Матеріал виготовлення - високоякісний пластик.

3. Гострі кінчики щетини.

4. Комбіноване наповнення щетини.

5. Щітка має лімітований дизайн.

Щітка для волосся 5039-3 має безліч переваг, серед яких ефективне розчісування, покращену вентиляцію волосся, захист від ступінчастого розтинування та зручний захистний ковпачок. Вона добре підходить для догляду за всіма типами волосся, зокрема й тонкого, від довгих до коротких.

Як користуватися щіткою для волосся?

Щітку для волосся слід використовувати успішно під час сушіння волосся після вмивання. Рівномірно розподільте волосся, застосовуючи відповідний продукт догляду за волоссям, і починайте розчісування за допомогою щітки для волосся 5039-3.

Щитка підходить для будь-якого типу волосся і допомагає підтримувати їх здоровими і красивими. Вона має довговічність та якість, долучене до своєї низької ціни зробляє її оптимальним рішенням для догляду за волоссям на щодень. Обирайте щітку для волосся 5039-3 від компанії "Гребінець" та отримуйте задоволення від догляду за своїм волоссям.