Код продукту: RG 104

Гребінець Global Fashion 06500

Код продукту: 7544
Залишок на складі: немає в наявності
11,66 ₴
0,27 €
0,29 $
37 купили
37 купили
Опис

Код продукту: RG 104

Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 20.50
Ширина 6.00
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гребінець Global Fashion 06500: модні тенденції перукарського мистецтва

Сьогодні перукарське мистецтво є особливо важливим для модних трендів. У світі з'являється все більше та більше стильних зачісок, які неважко побачити на вулицях будь-якого міста, адже наші волосся - це не тільки захист голови, але й важлива частина нашого зовнішнього вигляду. Тому дуже важливо звертати увагу на техніку, знання та вміння перукарів.

Один з центрів перукарського мистецтва знаходиться в місті Гребінці, що на Запоріжжі. Це - салон краси "Гребінець Global Fashion 06500" - місце, де працюють кращі перукарі та дизайнери, що надають не тільки перукарські послуги, але і татуювання, пірсинг та перманентний макіяж.

Крім того, у "Гребінець Global Fashion 06500" можна зробити професійне відбілювання зубів, провести лікування та зробити герметичту установку пломб. Відмінне обладнання і висококваліфіковані спеціалісти дозволяють здійснювати процедури безболісно і з максимальним комфортом для клієнтів.

Салон краси "Гребінець Global Fashion 06500" має дуже демократичні ціни. Тут можливо зробити стрижки, зачіски та інші перукарські послуги за доступними цінами. Окрім того, у салоні працюють кілька перукарів з досвідом роботи в Європі, які пропонують оригінальні та якісні зачіски та стрижки відповідно до останніх модних тенденцій.

У салоні краси "Гребінець Global Fashion 06500" відкрито кожного дня. Клієнти можуть записатися на прийом за телефоном або через соціальні мережі. Адреса салону: м. Гребінці, вул. 8 Березня, 38.

Завітайте у "Гребінець Global Fashion 06500" і переконайтеся в високій якості та професіоналізмі послуг!