Ідеальна для надання волоссю об'єму й укладання великими локонами. Забезпечує легку завивку прямого і розпрямлення кучерявого волосся.

Брашинг Global Fashion 9518KMU-2

Код продукту: 7393
Залишок на складі: немає в наявності
49 ₴
1,14 €
1,24 $
19 купили
19 купили
Опис

Ідеальна для надання волоссю об'єму й укладання великими локонами. Забезпечує легку завивку прямого і розпрямлення кучерявого волосся.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 769
Розміри
Довжина 26.00
Ширина 11.00
Висота 6.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарське мистецтво необхідно мати не лише вміння, а й гарний інструментарій. Один з таких найкращих інструментів у стилінгу волосся – це брашинг Global Fashion 9518KMU-2.

Цей брашинг – гарний вибір для перукарських салонів і особистого використання. Він допомагає укладати волосся та робить його більш об'ємним та блискучим. Брашинг має кілька різновидів: діаметр щіточки, матеріал робочої поверхні та форма. Global Fashion 9518KMU-2 має діаметр щіточки 32 мм, форма щіточки – кругла, а робоча поверхня виготовлена з кераміки та титану.

Керамічні щетинки забезпечують кращу терморегуляцію в процесі стайлінгу волосся. Титанова поверхня дуже міцна, довговічна та забезпечує максимальній рівень термічної провідності. В результаті такого поєднання ви отримаєте ідеальне розчісування та створення локонів.

Брашинг Global Fashion 9518KMU-2 має інноваційну технологію мікропрояву, що дозволяє зменшити електростатичне навантаження, спричинене розчісуванням. Брашинг легко мається в руці, не ковзає та допомагає швидко та якісно створювати різні зачіски.

Власники Global Fashion 9518KMU-2 підтверджують, що брашинг цілком відповідає своїм характеристикам та дозволяє створювати не тільки об'єм, а й ефектний блиск. Обирайте найкраще для свого волосся та зробіть процес стайлінгу простим та зручним з Global Fashion 9518KMU-2!