Прямі з регулюємим гвинтом.

Набір ножиці + гребінець

Код продукту: 7258
Залишок на складі: багато
61 ₴
1,42 €
1,55 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Опис

Прямі з регулюємим гвинтом.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1438
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарство - це мистецтво, яке дозволяє перетворювати волосся на шедеври. І як у кожному мистецтві, для досягнення найкращих результатів потрібні відповідні інструменти. Одним з головних інструментів перукара є набір ножиць та гребінець.

Набір ножиць - це основний інструмент кожного перукара. Ці інструменти можуть бути різними за формою і розміром, але головна їхній функція - це різання волосся. Як правило, набір ножиць складається з двох основних типів ножиць: прямих і тонких. Прямі ножиці використовуються для загального складання волосся, а тонкі - для деталей і більш точного розрізування волосся.

Гребінець - це інше важливе знаряддя перукара. Це невелика пластикова або металева решітка з лезом, яке використовується для розчісування волосся. Гребінець використовується для розчісування волосся перед різанням, під час розподілу волосся на ділянки та в деяких випадках - для виконання певних зачісок.

Набір ножиць та гребінець є незамінними для кожного перукара. Ці інструменти дозволяють вам створювати будь-яке зачіску, яку ви бажаєте. Що стосується вибору цих інструментів, то краще купувати тільки високоякісні продукти. Ніколи не потрібно економити на інструментах, які ви використовуєте для своєї роботи.

У загальному, якщо ви прагнете робити свою роботу на високій якості та професійному рівні, то вам потрібен якісний набір ножиць та гребінець. Ці інструменти дозволять вам досягати чудових результатів та задовольняти потреби найвимогливіших клієнтів.