Універсальні форми для моделювання нігтів GLOBAL.

Підходять до більшості типів нігтів. Широкі форми стійкі на нігтях.

У рулоні 300 шт.

Одноразові форми для манікюру 300 шт.

Код продукту: 6944
Артикул: FO-6
Залишок на складі: багато
154 ₴
3,58 €
3,86 $
52 купили

Кількість:

52 купили
Опис

Універсальні форми для моделювання нігтів GLOBAL.

Підходять до більшості типів нігтів. Широкі форми стійкі на нігтях.

У рулоні 300 шт.

Характеристика
Характеристика
Артикул FO-6
Перегляди 984
Кількість товарів в одній коробці 500
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Одноразові форми для манікюру 300 штук – це зручний та економічний спосіб нарощування нігтів на дому чи в салоні краси. Форми є пластиковими шаблонами, які допомагають створити ідеальну форму нігтів.

На відміну від класичних способів нарощування, при використанні одноразових форм не потрібно витрачати час на створення довгих нігтів або переживати про можливі помилки в процесі. Кожна форма вже має певний розмір та форму, що дозволяє отримати однаково красиві результати на кожному пальці.

Також одноразові форми для манікюру є гігієнічним та безпечним методом при нарощуванні нігтів. Так як кожна форма призначена для одноразового використання, то не існує ризику зараження різними інфекціями або хворобами, які можуть закрадатися на традиційних формах.

Крім того, набуваючи одноразових форм для манікюру в упаковці в 300 штук, ви можете значно заощадити на матеріалах для манікюру. Кожна форма є невеликим пластиковим листом, який можна легко використовувати на одному клієнті і не викидати після цього.

Таким чином, одноразові форми для манікюру у кількості 300 штук – це зручний та економічний спосіб нарощування нігтів, що дозволяє отримати ідеальний результат без зайвих турбот та ризиків для здоров'я.