Код продукта: насадка-колпачек на фрезер 13*19абразивность- 80 грит

Алмазные фрезы используются при маникюре, педикюре и наращивании ногтей для обработки кутикулы, ногтевой пластины, кожи и искусственных материалов.

Насадка-ковпачок на фрезер 13*19 #80 (кольори в асортименті)

Код продукту: 6830
Залишок на складі: немає в наявності
81 ₴
1,89 €
2,03 $
6 купили
6 купили
Опис

Код продукта: насадка-колпачек на фрезер 13*19абразивность- 80 грит

Алмазные фрезы используются при маникюре, педикюре и наращивании ногтей для обработки кутикулы, ногтевой пластины, кожи и искусственных материалов.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 780
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Насадка-ковпачок на фрезер 13*19 #80: як вибрати кращий кольоровий варіант

Насадки для фрезерів-одне з найважливіших доповнень у процесі нарощування нігтів. Серед них особливо корисними є насадки-ковпачки абразиву, які допомагають створювати гладкі та рівномірні поверхні нігтів. 

Один з найбільш популярних варіантів цього типу насадок - насадка-ковпачок на фрезер 13*19 #80. Вона виготовлена з якісного абразиву і призначена для роботи з нігтями. 

Очевидно, що для різних клієнтів слід вибирати насадки різного кольору. В асортименті пропонуються ковпачки абразиву різних кольорів - від білого до чорного. Як правильно вибрати кольоровий варіант? 

Перш за все, менеджерам студій манікюру необхідно враховувати індивідуальні особливості клієнта. Заздалегідь дізнайтеся, чи має він алергічні реакції на який-небудь колір. Більшість клієнтів, які мають проблеми зі шкірою, можуть бути чутливі до певних кольорів під час процедури нарощування нігтів. 

Крім того, насадки-ковпачки абразиву різних кольорів можуть мати різні властивості. Наприклад, більш грубі насадки необхідні для роботи з товстими та більш твердими нігтями, тоді як кольори пом'якшення рекомендується використовувати на тонких та слабких нігтях. 

Загалом, насадка-ковпачок на фрезер 13*19 #80 буде ідеальним вибором для більшості клієнтів. Ця насадка забезпечує ефективну роботу і не викликає подразнень шкіри. 

Отже, при виборі кольору насадки-ковпачка абразиву слід виходити зі специфіки роботи, відповідально ставитися до індивідуальних особливостей кожного клієнта та обирати насадки з якісного матеріалу. З метою досягнення максимальної ефективності рекомендуємо дотримуватися порад технологів та проконсультуватися з майстрами-професіоналами в галузі манікюру та нарощування нігтів.