Код продукта: PK 04

В набор входит:

-топ 10 мл

-база 10 мл

-зеркальная пудра серебро

-зеркальная пудра золото

На наборы не распространяется скидка 20%.

Набір 4

Код продукту: 6251
Залишок на складі: багато
220 ₴
5,10 €
5,50 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код продукта: PK 04

В набор входит:

-топ 10 мл

-база 10 мл

-зеркальная пудра серебро

-зеркальная пудра золото

На наборы не распространяется скидка 20%.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1444
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Набір для нарощування нігтів: який вибрати та як користуватися

Нарощування нігтів – це дуже популярна процедура серед жінок, що дозволяє створити красивий та доглянутий манікюр. Щоб набути навичок нарощування та отримати професійний результат, слід вибрати правильний набір для нарощування нігтів. Розберемося, як уникнути помилок та вибрати ідеальний комплект для себе.

Основні елементи набору для нарощування нігтів

Перед тим, як обрати набір для нарощування, слід розібратися, з яких елементів він складається та які є основні характеристики кожного з них:

- Гелевий лак – основний матеріал, що використовується для нарощування нігтів. Це суміш з гелю та лаку, що полегшує процес нарощування та забезпечує міцність та довговічність вашого манікюру.

- UV-лампа – пристрій, що використовується для затвердження гелевого лаку та надання йому міцності.

- Препарат для прибирання липкості гелю – необхідний елемент для належного видалення липкуватого шару гелю на кінці процедури.

- Пілочки та блоки – допоміжні матеріали, що допомагають підготувати нігті до нарощування та зберегти їх у належному стані.

Як правильно користуватися набором для нарощування нігтів

Процес нарощування нігтів досить простий та набагато легший, ніж здається на перший погляд. Проте, щоб отримати професійний результат та зберегти міцність та довготривалість манікюру, слід дотримуватися певних правил та рекомендацій:

1. Підготовка нігтів – перед нарощуванням нігтів необхідно переконаєтесь, що ваші нігті належним чином підготовлені. Для цього використовуйте спеціальні пілочки та блоки, що допоможуть зняти верхній шар нігтя та розгладити його поверхню.

2. Нанесення гелевого лаку – рівномірно нанесіть гелевий лак на нігть та вдайтеся до допомоги UV-лампи для затвердження лаку.

3. Видалення липкуватого шару – після затвердження гелю не забудьте видалити липкуватий шар за допомогою спеціального препарату для прибирання липкості.

4. Поправка фінального вигляду – якщо після нарощування нігтів виникають невеликі недоліки, можна їх виправити за допомогою пілочки та блоку.

Обрати найкращий набір для нарощування нігтів – це завдання, що може вимагати часу та уваги. Проте, використовуючи правильний комплект та дотримуючись основних правил нарощування, ви можете отримати неймовірний манікюр, що буде радувати вас протягом тривалого часу.