Пемза для п'ят

Код продукту: 6220
Залишок на складі: немає в наявності
22 ₴
0,51 €
0,55 $
12 купили
12 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Ширина 5.50
Висота 25.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Педикюр - це процедура догляду за нігтями та шкірою стопи. Це дуже важливо, адже ноги - це основа нашого тіла, і вони повинні бути здорові та красиві. Одним із найважливіших елементів педикюру є обробка п'ят. Ця область має тенденцію до роговіння, особливо влітку, коли під впливом тертя та підвищеної вологості шкіра стає більш жорсткою й сухою.

Тому до педикюру потрібно додавати обробку п'ят. Один із засобів для цього - пемза. Пемза - це природна пориста матерія, що використовується для зняття рогового шару зі шкіри. Це найефективніший та найбезпечніший спосіб відшліфувати згрубілу шкіру на п'ятах.

Щоб використовувати пемзу, потрібно змочити ноги у теплій воді протягом 10-15 хвилин. Потім забрати їх та відсунути поверхневий шар шкіри з п'яти легкими круговими рухами пемзою. Намагайтеся не занадто тиснути на племзу, адже це може завдати шкоди вашій шкірі. Потім промийте ноги у чистій теплій воді, витріть їх насухо рушником та нанесіть зволожуючий крем.

Не забувайте, що пемзу потрібно прати регулярно, щоб вона не мала бактерій та інших забруднень. Також не використовуйте пемзу на відкритих ранах та царапинах, адже це може привести до інфекції.

Таким чином, пемза - це дуже корисний та ефективний засіб для догляду за п'ятами. Вона допоможе вам зберегти ваші ноги здоровими та красивими, а їх шкіру - м'якою та гладенькою. Пам'ятайте про гігієну та зберігайте ваші інструменти догляду за ногами завжди чистими та сухими.