У цій категорії представлені гелеві фарби для нігтів - модна крута новинка в світі нігтьової індустрії. Гель фарба для нігтів чудово пігментована - для щільного яскравого кольору достатньо одного шару, лягає ідеально, володіє хорошою змішуваністю, що дозволяє змішувати один з одним.

Гель фарба Global Fashion, набір (12 кольорів) White + Black

Код продукту: 6023
Залишок на складі: багато
320 ₴
7,41 €
7,99 $

Кількість:

Опис

У цій категорії представлені гелеві фарби для нігтів - модна крута иновация в світі нігтьової індустрії. Гель фарба для нігтів чудово пігментована - для щільного яскравого кольору достатньо одного шару, лягає ідеально, володіє хорошою змішуваністю, що дозволяє змішувати один з одним.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1323
Розміри
Довжина 29.20
Ширина 12.20
Висота 2.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель фарба Global Fashion - стильне і популярне рішення для створення красивого і якісного манікюру. Цей продукт підійде як для професіоналів, так і для любительок нігтьового дизайну. Особливо зверніть увагу на набір з 12 кольорів - White + Black.

Гель фарба Global Fashion є ідеальним рішенням для професійних майстрів манікюру. Вона забезпечує високу якість і довговічність у нанесенні. Це особливо важливо в «повсякденному житті», і особливо, при виїзді у відпустку, коли немає часу на регулярні корекції манікюру.

Набір з 12 кольорів - White + Black, містить всі необхідні фарби для створення вишуканого та оригінального дизайну нігтів. Він включає такі відтінки, як чорний, білий, сірий, теракотовий та інші. Дане рішення дозволить вам проявити свою креативність і експериментальність у світі нігтьового мистецтва.

Гель фарба Global Fashion є одним з кращих рішень для манікюру, як для професіоналів, так і для любительок. Якщо ви шукаєте високоякісний продукт для створення привабливого манікюру, то рекомендується звернути увагу на цю фарбу. А набір (12 кольорів) White + Black, дозволить вам експериментувати з кольорами і створювати незвичайні і красиві дизайни нігтів.