Плоская прямая кисть средней ширины трансформер – для нанесения геля, так же можно использовать для рисования узоров в стиле гжели и китайской росписи. Кисть с колпачком который служит для закрытия кисти или её удлинения, благодаря чему можно подобрать для себя более удобный вариант (короткий, длинный) ручки при использовании. Информация для оптовых клиентов: заказ от 6 шт

Плоский пензель для гелю № 2,4,6,8,10 Плоский пензель для гелю № 2,4,6,8,10

Код продукту: 5678
Залишок на складі: немає в наявності
54 ₴
1,26 €
1,35 $
12 купили
12 купили
Опис

Плоская прямая кисть средней ширины трансформер – для нанесения геля, так же можно использовать для рисования узоров в стиле гжели и китайской росписи. Кисть с колпачком который служит для закрытия кисти или её удлинения, благодаря чему можно подобрать для себя более удобный вариант (короткий, длинный) ручки при использовании. Информация для оптовых клиентов: рекомендуется заказывать от 6 шт

Характеристика
Характеристика
Перегляди 987
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Плоский пензель для гелю № 2,4,6,8,10 - незамінний інструмент при створенні дизайнів на нігтях. Він допомагає наносити гель-лак рівномірно і без зайвих зусиль.

Пензлики дозволяють створити вражаючі дизайни із мінімальним зусиллям. Кисті для гелю мають різну форму і розміри, що дозволяє творчою підходити до процесу. Плоский пензель для гелю № 2,4,6,8,10 має рівну форму з м'якою кисточкою, що дозволяє робити точні рухи і наносити гелевий лак на нігті без промахів і розмазування.

Для створення поєднання кольорів кисть повинна бути досить широкою і м'якою. Плоский пензель для гелю № 2 застосовують для роботи з малюнками та нанесення колоритних смужок. Пензлі № 4-6 застосовують для нанесення базового кольору чи гелевого лаку потрібної ширини. А пензлі № 8-10 використовують для нанесення покриття верхнім гелевим лаком, а також для малювання зображень та орнаментів.

Плоский пензель для гелю № 2,4,6,8,10 виготовляють з високоякісних матеріалів, що не втрачають форму і не розходяться у процесі роботи. Таким чином, ви можете створювати неймовірні дизайни з мінімальними зусиллями і забезпечувати собі і своїм клієнтам найкращий результат. 

Уважність і дотримання правил при використанні пензлів і кистей для гелю дозволяють створити неймовірні дизайни й додати ще більше краси в повсякденне життя. Не забувайте, що у всьому своєму мистецтві важливо мати правильні інструменти, а гелеві пензлики - одні з найважливіших з них!