Плоский прямий пензель середньої ширини для нанесення гелю, так само можна використовувати для малювання візерунків у стилі китайського розпису.

Плоский пензель для гелю № 4, Global Fashion

Код продукту: 5657
Артикул: GF-23-4
Залишок на складі: багато
32 ₴
0,74 €
0,81 $
207 купили

Кількість:

207 купили
Опис

Плоский прямий пензель середньої ширини для нанесення гелю, так само можна використовувати для малювання візерунків у стилі китайського розпису.

Характеристика
Характеристика
Артикул GF-23-4
Перегляди 943
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 1.50
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Плоский пензель для гелю №4 - це інструмент, необхідний в арсеналі кожного майстра манікюру, який використовує гель-лак для нарощування нігтів. Цей пензлик виготовлений компанією Global Fashion - однією з провідних марок у світі професійних інструментів для манікюру та педикюру.

Пензель виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантує його довгий термін служби та стійкість до пошкоджень. У наборі з пензлем йде захисний ковпачок, який захищає пензлик від пошкоджень та зберігає його форму.

Плоский пензлик Global Fashion №4 ідеально підходить для нанесення гель-лаку на нігті. Завдяки своїй формі та розміру, він дає змогу легко і точно наносити гель-лак на нігті, без зайвого розмазування і зусиль. Пензель підходить як для початківців, так і для досвідчених майстрів манікюру.

Якщо ви хочете досягти ідеального результату в роботі з гель-лаком, то плоский пензель для гелю Global Fashion №4 - ідеальний вибір. Пензель легко змивається і очищається після використання, тож його просто підтримувати в чистоті і готовності до використання.

На закінчення, плоский пензель для гелю Global Fashion №4 - це інструмент, який допоможе вам досягти професійного результату в роботі з гель-лаком. Будьте впевнені, що цей продукт вирізняється високою якістю і при цьому доступною ціною.