Плоская прямая кисть средней ширины, полукруглая форма, для нанесения геля.

Плоская кисть для геля язычок № 8, Global Fashion

Код продукту: 5629
Артикул: GF-22-8
Залишок на складі: немає в наявності
27 ₴
0,64 €
0,69 $
461 купили
461 купили
Опис

Плоская прямая кисть средней ширины, полукруглая форма, для нанесения геля.

Характеристика
Характеристика
Артикул GF-22-8
Перегляди 127
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 1.50
Висота 0.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Нарощування нігтів – справжнє мистецтво. Досконалої роботи не можливо зробити без відповідного інструменту. Один з найважливіших елементів – кисть для геля. Сьогодні ми розглянемо одну з кистей для геля, а саме плоску кисть для геля язычок № 8 від відомого бренду Global Fashion.

Почнемо з опису: плоска кисть для геля язычок № 8 має номерацію, яка означає розмір кисті. Вона призначена для роботи з гелем ідеальної консистенції і драпірується на поверхні нігтів рівномірно та без змазувань. Кисть має волосок з синтетичного волокна, що забезпечує комфортне та точне нанесення гелю, не розходиться та не пускає різких завдирок.

Плоска кисть для геля язычок № 8 допоможе створити найгладше і досконале нарощування. В основному використовується для роботи з гелем-лаком, гелем для нарощування та гелем для штифтингу. Кисть є універсальною, тому її можна використовувати як для нарощування нігтів на формах, так і для нарощування на шаблонах.

Бренд Global Fashion – знак якості, який підтверджує професійність та надійність продукції. Кожна кисть для геля Global Fashion виготовлена з увагою до деталей та з використанням найкращих матеріалів.

Узагалі кажучи, плоска кисть для геля язычок № 8 є незамінним інструментом для професійних майстрів з нарощування нігтів. Завдяки неї можна створити ідеально гладке та рівномірне нарощування, яке буде радувати клієнта на протязі тривалого часу. А от якщо ви тільки починаєте свій шлях у світі нарощування нігтів, то плоска кисть для геля язычок № 8 допоможе вам розголоситися на початку кар'єри у цій незвичній професії.