Прибирає нерівності, шорсткості, жовтизну нігтьової пластини. Надає блиску. Чотири робочих поверхні, зроблений із застиглої поліетиленової піни.

Баф для полірування натуральних і штучних нігтів (опт 10 шт.)

Код продукту: 5305
Залишок на складі: багато
13 ₴
0,30 €
0,33 $
14 купили

Кількість:

14 купили
Опис

Прибирає нерівності, шорсткості, жовтизну нігтьової пластини. Надає блиску. Чотири робочих поверхні, зроблений із застиглої поліетиленової піни.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1326
Номер полиці на склад J55 J64 J85
Розміри
Довжина 2.50
Ширина 2.50
Висота 9.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Баф для полірування нігтів - це необхідний інструмент для самостійного нарощування нігтів і підтримання їхньої краси та здоров'я. Баф являє собою набір паперових або вовняних кіл на пластиковій або дерев'яній основі. Цей інструмент дає змогу швидко й ефективно обробити нігті, надати їм гладкої поверхні та блиску.

Бафи розрізняються за ступенем абразивності та призначені для різних етапів обробки нігтів. Найпопулярнішим є баф для полірування, який дає змогу зробити нігті гладкими та блискучими. Такий баф може використовуватися як на натуральних, так і на штучних нігтях.

Для використання бафа для полірування нігтів необхідно дотримуватися певної послідовності. Спочатку необхідно видалити кутикулу і вирівняти поверхню нігтя за допомогою пилки. Потім на нігтьову пластину наноситься полірувальна паста або желатинова плівка. За допомогою бафа для полірування пластину нігтя потрібно полірувати вздовж росту нігтя, починаючи з більш абразивного боку бафа і закінчуючи м'якшим. Після цього на нігтьову пластину наноситься живильний крем або олія.

Баф для полірування нігтів є необхідним інструментом для підтримки здоров'я і краси нігтів. Він дає змогу прибрати дрібні дефекти, надати нігтям блиск і гладкість, а також захистити їх від пошкодження. Під час використання бафа необхідно дотримуватися гігієни, обробляючи інструмент перед використанням і після нього. Крім того, потрібно стежити за станом нігтьової пластини, дотримуватися правил догляду за нігтями та вчасно консультуватися з майстром-манікюристкою в разі виникнення проблем або неприємних відчуттів під час нарощування та догляду за нігтями.